• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Denizli Haberleri
  3. DENİZLİLİLER ORNAZ VADİSİ'NİN AÇILIŞINA AKIN ETTİ
Denizli Haberleri
Yayınlanma: 11 Haziran 2018 - 09:20

DENİZLİLİLER ORNAZ VADİSİ'NİN AÇILIŞINA AKIN ETTİ

Denizli’de en uzun iftar sofrası Ornaz Vadisi’nde kuruldu…

Denizli Haberleri
11 Haziran 2018 - 09:20
4 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
DENİZLİLİLER ORNAZ VADİSİ’NİN AÇILIŞINA AKIN ETTİ
Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan ve ekolojik doğa parklarının en güzel örneği olarak gösterilen Ornaz Vadisi’nin açılışı büyük bir şölenle gerçekleştirildi. Denizlililer özlemini duyduğu Ornaz Vadisi’nin açılışına akın etti. Açılışta yaklaşık 2 kilometrelik iftar sofrasında Denizlililer oruç açarak dua etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Türkiye’de 900’ü aşkın ilçe arasında en çok vizyon proje üreten belediyeyiz. Tüm projelerimizi sizlerin duasıyla ve desteğiyle bunları yaptık” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun ‘2018 yılı vizyon projelerin açılış yılı olacak’ sözü tek tek gerçekleşiyor. Bu anlamda Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan ve ekolojik doğa parklarının en güzel örneği olarak gösterilen Ornaz Vadisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta yaklaşık 2 kilometrelik iftar sofrası kuruldu. Denizlililer açılışa akın etti. Kurulan iftar sofrasında on binler oruç açtı, dua etti.

Açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve protokol üyeleri katıldı.

BAKAN ZEYBEKCİ’DEN BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Açılış töreninde yaklaşık 2 kilometrelik iftar sofrasında vatandaşları selamlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Bakan Zeybekci, açıklamasında “Ornaz Vadimizin açılış töreninde 30 bin vatandaşımızın iftar sofrasında olduğunu görüyoruz. Bugün burada her şey bir araya gelmemiz içindi. Allah kabul etsin. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

CECELİ UNUTULMAZ BİR RAMAZAN GECESİ YAŞATTI

Ornaz Vadisi’nin açılışında sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, en güzel şarkılarını Denizlililer için söyledi. Ünlü sanatçı, Denizlililere unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Mustafa Ceceli’ye plaket vererek, teşekkür etti.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU “SİZLERİN DUASI VE DESTEĞİYLE BUNU BAŞARDIK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ornaz Vadisi’nin açılışına akın eden Denizlililere teşekkür etti. Başkan Subaşıoğlu, “200 dekarlık alan üzerinde inşa ettiğimiz Ornaz Vadimiz, sadece Merkezefendi’nin değil, Denizli’nin değil, Ege’nin değil, tüm Türkiye’nin en güzel rekreasyon projesidir. Hayırlı olsun. İçerisinde aşağı kıyı yolundan, yukarı kıyı yoluna Ornaz kafesinden kır kahvelerine, ateşli piknik alanlarından ateşsiz piknik alanlarına, ATV parkurundan at yoluna sağlık, kardeşlik, mutluluk adındaki üç ayrı köprüye kadar Ornaz Vadimiz Merkezefendimizin incisi. Yaklaşık 25 milyon TL’lik bir yatırımla ilçemize kazandırmış olduğumuz bu vadimiz sizlerin hizmetinde olacak. Merkezefendi Belediyesi olarak 4 yıllık bir belediye olmamıza rağmen sadece Denizli’deki 19 ilçe arasında değil tüm Türkiye’de 900’ü aşkın ilçe arasında en çok vizyon proje üreten belediyeyiz. Sizlerin duasıyla ve sizlerin desteğiyle bunları yaptık” dedi.

“2018 YILINI AÇILIŞ YILI İLAN ETTİK”

Başkan Subaşıoğlu, açıklamalarının devamında, “2018 yılını vizyon projelerin açılış yılı ilan etmiştik. Şubat ayında Bereketler Toplantı Sergi Salonumuzun açılışını gerçekleştirmiştik. Bugün on binlerce hemşerimizin katılımıyla heyecanıyla, coşkusuyla ve aşkıyla Ornaz Vadisi’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde Türkiye’nin en iyi projesi olarak gösterilen Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi Ve Nikâh Salonu’nun açılışını sizlerin desteğiyle 50 bin kişiyle açacağız. 2018 yılının sonuna kadar önce Türkiye’nin en büyük halk kütüphanesi olan Merkez Kütüphane’nin açılışını gerçekleştireceğiz. Eylül ayında Türkiye’nin İlk Ve Tek İmam Hatip Fen Lisesi’nin açılışını hep beraber yapacağız. Sonra Engelsiz Yaşam Merkezini açacağız. Bugün aramızda çok önemli bir sanatçımız var. Mustafa Ceceli Bey, böyle güzel bir ortamda sizlerle birlikte… Ornaz Vadimiz, Merkezefendimize, Denizlimize hayırlı olsun. Bu serinlik bütün yaz boyunca sizlerin hizmetinde olacak” dedi.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Konuşma sonrası sahneden inerek Ornaz Vadisi’nin içinde piknik yapan Denizlilileri ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Subaşıoğlu vatandaşlarla tek tek selamlaşarak hayırlı Ramazanlar diledi.

SOSYAL MEDYADAN TEBRİK MESAJI YAĞDI

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye baştan aşağı yenilenerek yeniden kazandırılan Ornaz Vadisi ile ilgili Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarının altına vatandaşlardan tebrik mesajları yağdı. Denizlililer Ornaz Vadisi’nin yeni halini çok beğendiklerini ifade ederek Başkan Subaşıoğlu’nu kutlayarak teşekkür etti.

 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
İLK OYUM MHP’YE
İLK OYUM MHP’YE

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim