• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Denizlispor Kulübü Derneği, olağanüstü toplantı kararı aldı.
Spor
Yayınlanma: 26 Ağustos 2020 - 11:27

Denizlispor Kulübü Derneği, olağanüstü toplantı kararı aldı.

Seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı kararı alan yeşil-siyahlı takım, 2019 yılı değerlendirmesi yapacağını ve ardından yeni yönetim kurulunun gizli oyla seçimi konusunda karar alındı. Denizlispor, 10 Eylül 2020 Perşembe günü toplantı yapılması için karar alındığını belirtti.

Spor
26 Ağustos 2020 - 11:27
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizlispor Kulübü Derneği, olağanüstü toplantı kararı aldı.

Yeşil-siyahlı takımda 2020-2021 sezonu için transfer çalışmaları, hazırlıklar ve antrenman çalışmaları devam ederken, Denizlispor Kulübü Derneği, Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı için karar aldı. Toplantı 10 Eylül 2020 Perşembe günü saat 20.00’de Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi, Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleştirileceği belirtildi. Gündeme göre yapılması planan toplantıda çoğunluk sağlanamaması veya herhangi bir sebeple ertelenmesi halinde 18 Eylül 2020 Cuma günü aynı yer ve saatte yapılmasına karar verildiği açıkladı.

Denizlispor Yönetimi tarafından yapılan gündem açıklamasında, “Açılış konuşmasının ardından divan heyeti seçimi olacağını ve 1 Başkan, 1 Başkan Yardımcısı ile 2 Katip seçileceğini belirtti. Kulüp başkanının açılış konuşması ve konuşmacılara söz verilmesi, Yönetim Kurulu faaliyet raporu, 2019 yılı Bilanço ve Gelir-Gider Tabloları, 01 Ocak 2020 ile 31 Temmuz 2020 tarihleri arası geçici Bilanço ve Gelir-Gider Tabloları, Denetim Kurulu raporları, raporların ayrı ayrı görüşülmesi, bütün raporların ayrı ayrı ibrası, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) için delegelerin tespiti hususunda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) için delegelerin tespiti hususunda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi, Kulübe ait veya Kulübe kazandırılması düşünülen veyahut kiralanmış bulunan gayrimenkul, menkul, nakil vasıtaları, tesis yerlerinin alınması ve satılması ile kiralanması, teminat alınması, teminat verilmesi, bu konuda sözleşme yapılması, sözleşme yenilenmesi, revize edilmesi ve borçlanma konusunda yeni Yönetim kuruluna yetki verilmesi, şirketleşme ve Kulüp isim hakkının kiraya verilmesi konusunda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi, adayların tanıtımı ve divana kayıtlanmaları, Yeni Yönetim Kurulunun gizli oyla seçimi ( 1 Başkan, 14 Asıl, 8 Yedek Üye ),Yeni Denetim Kurulunun seçimi ( 3 Asıl, 3 Yedek Üye ), Yeni Sicil Kurulunun seçimi ( 5 Asıl, 3 Yedek Üye ) ve Yeni Disiplin Kurulunun seçimi ( 5 Asıl, 3 Yedek Üye ), dilek ve temenniler ardından kapanıştır” denildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Master Atletizmde Denizli Gururu: Türkiye Şampiyonası'ndan 9 Madalya
Master Atletizmde Denizli Gururu: Türkiye Şampiyonası'ndan 9 Madalya
Şemiklerspor'dan TFF'ye Tepki: Yükseldiği Ligden Ekonomik Nedenlerle Vazgeçti
Şemiklerspor'dan TFF'ye Tepki: Yükseldiği Ligden Ekonomik Nedenlerle Vazgeçti
DENİZLİ ASKF'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
DENİZLİ ASKF'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Galatasaray'ın Şampiyonluk Kupası Denizli'yi Ayağa Kaldırdı
Galatasaray'ın Şampiyonluk Kupası Denizli'yi Ayağa Kaldırdı
Çameli’ne otoban gibi yollar yapılıyor
Çameli’ne otoban gibi yollar yapılıyor

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim