• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal; Zor da olsa kazanmasını bildik
Spor
Yayınlanma: 08 Mayıs 2022 - 22:44

Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal; Zor da olsa kazanmasını bildik

Spor
08 Mayıs 2022 - 22:44
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal; Zor da olsa kazanmasını bildik
Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Menemenspor galibiyetinin ardından, “Çok enteresan bir lig yaşanıyor. Bundan sonrası ne olur 1 puan mı, 3 puan mı yeter onu bilemiyorum. Ama önümüzdeki 2 maça da talibiz” diye konuştu.
Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Denizlispor sahasında karşılaştığı Menemenspor’u 2-1 yendi Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, açıklamalarda bulundu. Bakkal, “Şimdi tabii kazanmak güzel. Yani üst üste özellikle içeride hem Gençlerbirliği hem de rakibimiz Menemenspor’u yenmek güzel, oyuncularımı kutluyorum. Geldiğimiz günden itibaren 8. galibiyeti aldık. Çok enteresan bir lig yaşanıyor, 45 puan yaptık hala daha devam eden bir lig var. Tabii zor maçlar oynuyoruz ama maça baktığınız zaman oyuna iyi başlayan ondan sonra pozisyon vermeyen maç boyunca da oyunu forse etmeye çalışan bir takım var. Oyuncularımı kutluyorum, son dakikaya kadar geldiğim günden itibaren hiçbir maçı bırakmayan bir takım var. Zaten bu onlara yakışıyor, gerçek kimlikleri bu diye düşünüyorum. Zor da olsa kazanmasını bildik. Tabii şu anda çok büyük bir avantaj yakaladık. Bundan sonrası ne olur 1 puan mı, 3 puan mı yeter onu bilemiyorum. Ama önümüzdeki 2 maçada talibiz, talip olmak zorundayız rahatlamak için. Geldiğim günde söylemiştim zaten Denizli’ye, şu anda iş bitmeden, bu şekilde ligde kalmak yakışıyor. Taraftarlara da teşekkür ediyorum, özellikle tribünleri doldurmaları bizi desteklemeleri son dakikaya kadar. Burada hatalı goller de yiyeceğiz veya böyle kırmızı kartlar da göreceğiz. Çünkü artık son dakikalarda gerilim yüksek, hakeme de teşekkür ediyorum ortada bir maç oynattı. Menemenspor iyi bir mücadele etti. Yani oyuna baktığımız zaman üstün olan bizdik ve kazanmasını bildik. İnşallah haftaya bu gidişle bitiririz diye düşünüyorum” dedi.
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Master Atletizmde Denizli Gururu: Türkiye Şampiyonası'ndan 9 Madalya
Master Atletizmde Denizli Gururu: Türkiye Şampiyonası'ndan 9 Madalya
Şemiklerspor'dan TFF'ye Tepki: Yükseldiği Ligden Ekonomik Nedenlerle Vazgeçti
Şemiklerspor'dan TFF'ye Tepki: Yükseldiği Ligden Ekonomik Nedenlerle Vazgeçti
DENİZLİ ASKF'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
DENİZLİ ASKF'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Galatasaray'ın Şampiyonluk Kupası Denizli'yi Ayağa Kaldırdı
Galatasaray'ın Şampiyonluk Kupası Denizli'yi Ayağa Kaldırdı
Pamukkaleli anneler özel günde buluştu
Pamukkaleli anneler özel günde buluştu

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim