• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. 'DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİMİZİ KORUYACAĞIZ'
Siyaset
Yayınlanma: 16 Haziran 2018 - 21:57

'DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİMİZİ KORUYACAĞIZ'

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Milletvekili adayı İlhan Özcan ve beraberindekiler Kale’de bayram ziyaretinde bulundular.

Siyaset
16 Haziran 2018 - 21:57
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
‘DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİMİZİ KORUYACAĞIZ’
CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba , Milletvekili aday İlhan Özcan Kale İlçesi’ne bayram ziyaretinde bulundular. Vatandaşlarla tek tek bayramlaştılar, sohbet ettiler. Vatandaşların dertlerini dinleyip çözüm yollarını anlattılar. Bugün burada olmaktan kıvanç ve mutluluk duyduğunu belirten İl Başkanı Akbaba; “bayramlarımız bizim en büyük değerlerimiz. Sadece dini bayramlarımız değil aynı zamanda milli bayramlarımız da en büyük değerlerimiz. Ancak bize milli değerlerimizi unutturmak istiyorlar ama biz asla unutmayacağız. Bu değerleri yaşatacağız, yaşatmak için elimizden geleni de yapacağız. Dini ve milli değerlerimizi koruyacağız“ dedi.

Milletvekili adayı İlhan Özcan bu önemli ve güzel günde vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “ bayramlar bizim için çok önemli ve güzel günler. Bizler bu günlerde mutlu olmak istiyoruz ama elimizde olmayan bazı nedenler yüzünden mutlu olamıyoruz. Bizler sizleri mutlu etmek için sizlerin hakettiğinizin karşılığını almanız için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğiz. Çiftçilerimizin tarımsal kredi borçlarının faizlerini sileceğiz.  Aile Sigortası kapsamına alınan yurttaşlarımızın Genel Sağlık Sigortası prim borçlarını sileceğiz. Vergide adaleti sağlayacak, az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alacağız. Ücretlilerin ve esnafın asgari ücrete kadar olan gelirlerine gelir vergisi muafiyeti tanıyacak şekilde, gelir vergisi dilimlerini yeniden düzenleyeceğiz. Sadece milli geliri değil, yurttaşlarımızın yaşam kalitesini ve mutluluğunu da artıracağız. Üreten, çalışan yurttaşlarımızın emeklerinin karşılığını almasını sağlayarak, gelir dağılımı adaletsizliğini hızla ortadan kaldıracağız. Borçlandırmaya ve borçla tüketime dayanan ekonomik yapı yerine, yüksek gelire, tasarrufa ve üretime dayalı bir ekonomik yapı kuracağız. Türkiye’yi tarımda ithalatçı olmaktan çıkarıp, ihracatçı haline getireceğiz. Parçalı tarım arazilerinin tarım sigortası sorununu çözeceğiz. Çiftçilerimizin tarımsal kredi borçlarının faizlerinin tamamını sileceğiz. Tarım Borsaları’nda küçük üreticinin işlem yapabilmesini kolaylaştıracağız. Vatandaşlarımızın hakettiği değeri görmesi için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı:
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı: " Seçenek Değil, Zorunluluk"
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki,
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki, "86 Milyonun Hakkı Söz Konusu"
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU,
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU, "BU TERAZİ HEPİMİZİ TARTAR"
SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim