• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DTO
  3. DTO'nun desteğiyle Almanya'daki fuara katılan tekstil firmaları itibar sağladı
DTO
Yayınlanma: 12 Ağustos 2022 - 15:02

DTO'nun desteğiyle Almanya'daki fuara katılan tekstil firmaları itibar sağladı

DTO
12 Ağustos 2022 - 15:02
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
DTO’nun desteğiyle Almanya’daki fuara katılan tekstil firmaları itibar sağladı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi çerçevesinde Denizli’den Heimtextil, Techtextil ve Texprocess 2022 Fuarı’na katılan firmalarla değerlendirme toplantısı yaptı. Fuarda dikkat çekici bir küme oluşturulduğuna dikkat çeken katılımcılar, DTO sayesinde iyi bir itibar yakaladıklarını dile getirip Başkan Erdoğan ile ekibine teşekkür ettiler.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi çerçevesinde Heimtextil, Techtextil ve Texprocess 2022 Fuarı’na katılan Denizli Teknik Tekstil Kümesi’nde yer alan firma temsilcileri ve çalışanlarıyla, istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıdaki açış konuşmasında, fuara katılan firmaların organizasyonları sayesinde iş bağlantısı yaptıklarını görmekten mutluluk duyduklarını açıkladı. Başkan Erdoğan, “Projemiz çerçevesinde, geçtiğimiz haziran ayında Messe Frankfurt Fuar Alanı’nda bu yıl ilk defa Heimtextil Fuarı ile aynı anda düzenlenen Techtekstil Fuarı’na toplu halde katıldık; teknik tekstil üretmeye başlayan 12 firmamızın ortak kullandığı bir stant açtık. 15 firmamızın da ziyaretçi olarak bu fuara gitmesini sağladık. Denizli olarak, 30 kişilik geniş bir heyetle oradaydık. Bizimle Almanya’ya giden proje grubumuzun tüm masraflarını karşılayarak, teknik tekstil konusunda iş yapmalarının önünü açmak istedik. Fuarda da görüldüğü üzere, ülkemizin standının haricinde sadece Denizli’nin yani bizim böyle bir girişimimiz vardı. Bu sayede, bazı firmalarımızın iş bağlantıları bile yaptığını duydum. Standımızı ziyaretim sırasında iş görüşmeleri yaptığınıza da bizzat şahit oldum ve sevindim. Bu yıl, ev tekstilleri alanında 980, teknik tekstiller kısmında bin 250, proses kısmında ise 240 firmanın bulunduğu fuarda, toplam stant sayısı 2 bin 470 idi. Pandemi öncesinde 2020 yılında yapılan en son fuara göre, bu sefer öne çıkan ise teknik tekstiller kısmıydı. Bu da projemizin ne kadar doğru bir tercih olduğunu ve geleceğe yönelik bir yatırım olduğunu hepimize gösterdi. Özellikle pandemi sürecinde önem kazanan medikal tekstillere olan ilgi, bizlerin de dikkatini çekti” diye konuştu.

Başkan Erdoğan: “Talep oluşan her fuara gideriz”
Başkan Erdoğan, konuşmasında özellikle fuarları çok önemsediklerini ve talep gelen fuarları değerlendirmeye alarak organizasyon gerçekleştirebileceklerini vurguladı; “Fuarlara katılım noktasında, farklı sektörlerle farklı ülkelere gitmek istiyoruz; yeter ki bize talep gelsin. Talepler doğrultusunda yeni sektörleri de ekleyerek, fuarlara katılımları artırmak istiyoruz” dedi.

Fuarda dikkat çekici bir küme oluşturulduğuna dikkat çeken katılımcılar, DTO sayesinde iyi bir itibar yakaladıklarını dile getirip Başkan Erdoğan ile ekibine teşekkür ettiler. Ayrıca proje ile ilk ihracat da geldi; fuara katılan firmalardan biri teknik tekstil ürününü Almanya’ya sattı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Kültürel Miras Projesi E-Ticaret İl Buluşmaları, Denizli ile devam ediyor
Kültürel Miras Projesi E-Ticaret İl Buluşmaları, Denizli ile devam ediyor
Erdoğan;
Erdoğan; "Üretimin, istikrarın ve ortak aklın yılı olsun"
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Kent meydanında hayır düzenlendi
Kent meydanında hayır düzenlendi
Yaralı leylek tedavi altına alındı
Yaralı leylek tedavi altına alındı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim