• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. EL EMEĞİ PAZARI'NDA SEÇİM HEYECANI YAŞANDI
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 06 Ağustos 2018 - 09:05
Güncelleme: 06 Ağustos 2018 - 09:09

EL EMEĞİ PAZARI'NDA SEÇİM HEYECANI YAŞANDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde yaklaşık 10 yıldan buyana hizmet veren El Emeği Pazarı'nda seçim heyecanı yaşandı.

DENİZLİ BŞB
06 Ağustos 2018 - 09:05
Güncelleme: 06 Ağustos 2018 - 09:09
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
EL EMEĞİ PAZARI'NDA SEÇİM HEYECANI YAŞANDI
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında ev hanımlarının sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlamak amacıyla 10 yıl önce kurulan El Emeği Pazarı, 2018-2020 dönem başkanını seçti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde gerçekleştirilen seçimlere Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve El Emeği Pazarı üyeleri katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, seçimin hayırlı olmasını temenni ederek, "Bugüne kadar El Emeği Pazarına emek veren önceki dönem başkanı Meral Akbal Zeren’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kent Konseyi gönüllü insanların teşekkül ettiği bir STK’dır. Buradaki amacımızda toplumdaki diğer insanlara faydalı olabilmek. El Emeği Pazarı da Kent Konseyinin en önemli topluluklarından bir tanesi" dedi.

"SİZLERİN MUTLU OLMASINI İSTİYORUZ"

Kadınların el emeği göz nuru eserlerini El Emeği Pazarı ile satarak  aile ekonomisine katkı sağlamalarını istediklerini ifade eden Değirmenci, "Üreten kadınlar olarak sizlerin mutlu olmasını istiyoruz" diye konuştu. Konuşmanın ardından seçimlere geçildi. Ayşe Alancı ve Yadigar Karakurt’un aday olduğu seçimlerde 43 üye oy kullanıldı. 35 üyenin oyunu alan Ayşe Alancı 2018-2020 dönem başkanlığına seçildi. 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Dünya çizgileri sergisi 2 Temmuz'a kadar açık kalacak
Dünya çizgileri sergisi 2 Temmuz'a kadar açık kalacak
Büyükşehir DESKİ'den Bekilli'ye 28,5 milyon TL'lik yatırım
Büyükşehir DESKİ'den Bekilli'ye 28,5 milyon TL'lik yatırım
Çal Karası Sempozyumu, Çal'ın bağcılık mirasını bilim, kültür ve turizm ekseninde buluşturdu
Çal Karası Sempozyumu, Çal'ın bağcılık mirasını bilim, kültür ve turizm ekseninde buluşturdu
Çamlık Kent Ormanında doğa ve huzur dolu buluşma
Çamlık Kent Ormanında doğa ve huzur dolu buluşma
ALBAYRAK MEYDANINDA KORKUNÇ KAZA: 1 ÖLÜ-2 YARALI
ALBAYRAK MEYDANINDA KORKUNÇ KAZA: 1 ÖLÜ-2 YARALI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim