• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Emniyet müdüründen telsiz anonsu ile 'maske takılması zorunluluğu' talimatı
Asayiş
Yayınlanma: 08 Haziran 2020 - 12:01

Emniyet müdüründen telsiz anonsu ile 'maske takılması zorunluluğu' talimatı

Maske takmanın zorunlu olduğu Denizli’de bazı vatandaşların sokakta maskesiz gezdiğini gören İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, telsiz anonsu ile korona virüs vakalarının artmaması için bütün birimlere maske takılması hassasiyetinin uygulanması için talimat verdi. Bunun üzerine polis ekipleri insan kalabalığının yoğun olduğu bölgelerde talimatı yerine getirmek için harekete geçti.

Asayiş
08 Haziran 2020 - 12:01
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Emniyet müdüründen telsiz anonsu ile ‘maske takılması zorunluluğu’ talimatı
Denizli’de korona virüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz haftalarda maske takma zorunluluğu getirildi. Denizli İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, kentin en işlek caddelerinden olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarından geçtiği esnada bazı vatandaşların maske takmadığını fark etti. Yıldız, telsiz anonsu ile bütün ekipleri harekete geçirdi. Korona virüs vaka sayılarının daha fazla artmaması için maske takmanın ve sosyal mesafe kuralına uyulması hassasiyetle uygulanması talimatını verdi.

Polis ekipleri cadde ve meydanlarda maskesiz gezen vatandaşları önce uyardı. Polis ekiplerinin uyarılarını dikkate almayan vatandaşlara ise ceza işlem uygulandı. Bazı vatandaşların polis ekiplerini görmesiyle maske takması ise dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşların kimisinin sadece polis ekiplerine göstermek için maske taşıdığını belirten Hasan Çınok, “Biraz önce gördüm. Polis vatandaşları uyarıyordu. Takmalarını bende isterim ama vatandaşlarımız artık takmıyor. Maskeleri taksalar da aynı maskeyi bir hafta boyunca polise göstermek amaçlı takılıyor. Kendi ve ailelerinin sağlıklarını tehlikeye atıyorlar. Bu iyi bir şey değil, yapmamaları gerekiyor” dedi.

“Hepimiz birbirimize saygılı olmamız lazım”
Vatandaşların birbirine saygı duyması gerektiğini ifade eden Zeynep Pala, “Bence çok doğru bir karar, yerinde bir karar. Herkesin bir başkasına saygılı olması gerekiyor. Hepimizin takması lazım. Bu, her şey normalleşti demek değil. Bazı izinler verildi ama hepimizin birbirimize saygılı olmamız lazım” ifadelerini kullandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
DENİZLİ'DE EĞLENCE MEKÂNINA SİLAHLI SALDIRI: 5 KİŞİ YARALANDI
DENİZLİ'DE EĞLENCE MEKÂNINA SİLAHLI SALDIRI: 5 KİŞİ YARALANDI
Denizli'de Yürek Burkan Zincirleme Acı: Evlat Kaybı, Ardından Kaza
Denizli'de Yürek Burkan Zincirleme Acı: Evlat Kaybı, Ardından Kaza
Denizli'de Gündüz Vakti Pompalı Saldırı: İş Yeri Sahibi Bacağından Vuruldu
Denizli'de Gündüz Vakti Pompalı Saldırı: İş Yeri Sahibi Bacağından Vuruldu
Denizli'de Acı Olay: İki Çocuk Babasıydı, Evinde Cansız Bedeni Bulundu
Denizli'de Acı Olay: İki Çocuk Babasıydı, Evinde Cansız Bedeni Bulundu
2 otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
2 otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim