• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. ERMİŞ DURMAK BİLMİYOR
Siyaset
Yayınlanma: 10 Haziran 2018 - 13:45

ERMİŞ DURMAK BİLMİYOR

Denizli'de 25 yıl Altınokta Körler Derneği Denizli Şubesi'nin başkanlığını yapan, geçen seçimlerde CHP'den milletvekili adayı da olan görme engelli Azmi Ermiş seçim gezileri kapsamında Sümer Mahallesi’ni ziyaret etti.

Siyaset
10 Haziran 2018 - 13:45
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
ERMİŞ DURMAK BİLMİYOR
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ermiş onların sorunlarını dinledi, sohbet etti “ Bakıma muhtaç hastalar için Aile Merkezileri ile entegre şekilde hasta bakım merkezleri kuracağız. Kanser, Demans, Alzheimer hastaları ve yatağa bağımlı olan hastalara hasta bakım merkezlerinde sağlık ve bakım hizmetleri vereceğiz. Bağımlılık tedavi ve rehabilitasyon merkezlerini iyileştireceğiz. Bu merkezlerde sunulan tüm hizmetleri ücretsiz hale getireceğiz.  Hipertansiyon, çölyak ve şeker hastalarına özel, kolay ulaşılabilir takip-tedavi-eğitim merkezleri kuracağız.  Obezite ile mücadele için bilinçlendirme, korunma, diyet ve tedavi programlarını yaygınlaştıracağız. Engellilerin, hastanelere servis araçları ile randevulu olarak gelebilmelerini sağlayacağız. Bütün hastanelerde engelli karşılama birimi oluşturacak, işitme engelliler için tercüman bulunduracağız. Engelliler için evde fizik tedavi olanağı sunacağız. Tüm evlere musluklardan sağlıklı ve içilebilir su verilmesini sağlayacağız. Ücretsiz periyodik aşılamada gerçekleşme oranını % 100’e ulaştıracağız. Geliştirilmiş olanaklara sahip Aile Sağlığı Merkezleri aracılığı ile vereceğiz.  Aile Sağlığı Merkezleri’nde, kişiye yönelik koruyucu sağlık hizmetleri ile etkili tanı ve tedavi olanaklarını sağlayacağız. Her 100 bin kişi için bir Kamu Tıp Merkezi açacağız. Laboratuvarların ve görüntüleme ünitelerinin de bulunacağı Kamu Tıp Merkezleri’nde uzman hekimler, aile hekimleri ve diş hekimleri ile 7/24, nitelikli sağlık hizmeti sunacağız. Herkes sağlıklı bir yaşamı hakeder. Tüm vatandaşlarımız hakettiği değeri görecek. CHP iktidarı ile herkes rahat bir nefes alacak” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı:
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı: " Seçenek Değil, Zorunluluk"
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki,
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki, "86 Milyonun Hakkı Söz Konusu"
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU,
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU, "BU TERAZİ HEPİMİZİ TARTAR"
SARAYKÖYSPOR AKTÜRK'E EMANET
SARAYKÖYSPOR AKTÜRK'E EMANET

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim