• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Cumhuriyet Halk Partisi
  3. Ertemur; "Halk Kart projemiz derman olacak"
Cumhuriyet Halk Partisi
Yayınlanma: 26 Mart 2024 - 14:38

Ertemur; "Halk Kart projemiz derman olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi
26 Mart 2024 - 14:38
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Ertemur;

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, ekonomik krizde vatandaşa destek olmak amacıyla hazırladığı ‘Halk Kart’ projesinin detaylarını anlattı. Ertemur; “Vatandaşımızı seçim zamanında, özel gün ve aylarda hatırlayan yönetim anlayışının tersine, 12 ay vatandaşının yanında ve destekçisi olan belediyecilik anlayışını Pamukkale’mize kazandıracağız. Halk Kart projemiz derman olacak” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, insan odaklı belediyecilik anlayışını Pamukkale ile buluşturacaklarını söyledi. ‘Halk Kart’ projesinin detaylarını anlatan Ertemur, projenin vatandaşın yarasına merhem olacağını belirtti.

“MARKETE, MANAVA, KASABA GİREN VATANDAŞLARIMIZ KURUŞU KURUŞUNA HESAP YAPIYOR”

Ertemur, özellikle son yıllarda yaşanan ekonomik kriz sonucunda vatandaşların alım gücünü kaybettiğini dile getirerek; “Vatandaşlarımızın parası pul haline geldi. Markete, manava, kasaba giren vatandaşlarımız kuruşu kuruşuna hesap yaparak alışveriş yapmak zorunda kalıyor. Vatandaşın derdinden anlamayan belediyecilik anlayışları ise insanlarımızı yalnız bıraktı. Vatandaşımız bunu hak etmiyor. Vatandaşımız vergisinin karşılığında beklediği hizmeti, desteği alamıyor. Bunun sosyal belediyecilik anlayışında yeri yoktur. Pamukkale’mizde vatandaşımızı bu bozuk düzenden, ilgisiz, vefasız yönetimden kurtaracağız” dedi.

HALK KARTLARA HER AY BAKİYE YÜKLENECEK

31 Mart’ta Pamukkale Belediyesi’nde göreve gelmesinin ardından vatandaşın ekonomik dar boğazda nefes alması adına ‘Halk Kart’ projesini devreye alacaklarını belirten Ertemur; “Bir belediye görev üstlendiği ilde, ilçede, beldedeki insanların mutlu olmasını sağladığında görevini yerine getirmiş demektir. 31 Mart’ta Pamukkale’mizde göreve geldiğimizde bunun için çalışacağız. Pamukkale’mizde önceliğimize ekonomik krizden etkilenmiş ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı önceliğimize alacağız. ‘Halk Kart’ projemizle onların yanında olacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tanımlayacağımız halk kartlara her ay TL olarak bakiye yükleyeceğiz. Vatandaşlarımız bulundukları mahalle ve bölgelerdeki esnaflardan bu kartlar alışveriş yapabilecekler. Hem vatandaşımıza hem de esnafımıza destek olacağız. Vatandaşımızı seçim zamanında, özel gün ve aylarda hatırlayan yönetim anlayışının tersine 12 ay vatandaşının yanında ve destekçisi olan belediyecilik anlayışını Pamukkale’mize kazandıracağız. Halk Kart projemiz derman olacak. Pamukkale’mizin güzel günlerle buluşmasına çok az kaldı” şeklinde konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Görevden alınan Müjdat İlhan meydan okudu:
Görevden alınan Müjdat İlhan meydan okudu: "Bizi görevden alabilirsiniz, mücadeleden asla!"
CHP Denizli'de iki ilçe başkanı İlhan ve Coşkun görevden alındı
CHP Denizli'de iki ilçe başkanı İlhan ve Coşkun görevden alındı
BAŞKAN COŞKUN’DAN ORAN’A SERT TEPKİ,
BAŞKAN COŞKUN’DAN ORAN’A SERT TEPKİ, "“GENÇLERE İFTİRA ATMA, ALTINDAN KALKAMAZSIN!”
CHP Denizli Gençlik Kolları'ndan atanmış başkana:
CHP Denizli Gençlik Kolları'ndan atanmış başkana: "Gerçeğe cevap veremeyenler yalana sığınıyor!"
Yabancı uyruklu 2 tacir 2 kilo metamfetamin ile yakalandı
Yabancı uyruklu 2 tacir 2 kilo metamfetamin ile yakalandı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim