• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor?
Eğitim
Yayınlanma: 22 Mart 2017 - 13:34

Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor?

Kişisel Gelişim Uzmanı Münir Arıkan öğrencilerle buluştu

Eğitim
22 Mart 2017 - 13:34
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor?
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bahçeşehir Koleji işbirliği ile hazırlanan Kariyer Günleri Kapsamında kişisel gelişim uzmanı Münir Arıkan öğrencilerle bir araya geldi.

Denizli Servergazi İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, Kişisel Gelişim Uzmanı Münir Arıkan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı açılış konuşmasında “Değerli hocamızın sizler gibi gençlere yön vermesi ışık tutması son derece önemli. Çağımız bilgi, teknoloji, araştırma, geliştirme ve düşünme çağıdır. Hocamız hem düşünüyor hem yazıyor hem de konuşuyor.

Ben yarın öğretmen, mühendis, doktor, vali veya hâkim olacağım demekle hiçbir şey olunmuyor. Hedefinizi iyi koyacaksınız. Bunu söylerken eğer iyi bir öğrenci iseniz, derslerinizi zamanında çalışıyorsanız, çok kitap okuyorsanız, araştırmayı seviyorsanız ve her şeyden öte dinlemesini biliyorsanız hedeflerinize bir adım daha yaklaşmışsınızdır. Kendinizi iyi irdeleyiniz ki yarınlara ışık tutasınız. Ülkemizin geleceğine yön verecek sizlersiniz. Hedefinizi iyi belirleyiniz ki geleceğimiz aydınlık olsun.  Şunu hep vurguluyorum. Çok kitap okuyunuz. Maalesef gençlerimizin çoğu kitap okumaktan çok uzakta. Kitap okumayan bir nesil başarılı olamaz. Boş vakitlerinizde, sabah kalktığınızda akşam yattığınızda ders saatleri dışında hep okuyun. Biz sizleri seviyoruz. Yarınlarımız sizlerde.  Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Geleceğini değiştirmek isteyen başarısını bu günden yollasın diyen kişisel gelişim uzmanı Münir Arıkan öğrencilere “Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor, İnsanın Geleceği ve Geleceğin İnsanı” konularında verdiği seminer ile gençlere kendilerini bulma ve tanımaları doğrultusunda önerilerde bulundu.

Programda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli eğitimine yaptığı bu güzel katkılardan dolayı Münir Arıkan’a plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Eğitim-İş Denizli'den Çocuk İşçiliği Tepkisi:
Eğitim-İş Denizli'den Çocuk İşçiliği Tepkisi: "Çocukların Yeri Fabrikalar Değil, Okullardır"
Ahmet Gökşin'den Duygulandıran Çıkış:
Ahmet Gökşin'den Duygulandıran Çıkış: "Konteynerleri Görünce Çok Üzüldüm"
Ahmet Gökşin İsminin Taşıdığı Değere Yakışır Bir Eğitim Yuvası İstiyoruz!
Ahmet Gökşin İsminin Taşıdığı Değere Yakışır Bir Eğitim Yuvası İstiyoruz!
Uğur Okulları Denizli'de yeni kampüsünde öğrencilerle buluşuyor
Uğur Okulları Denizli'de yeni kampüsünde öğrencilerle buluşuyor
YILDIZ RAKETLER KORTA ÇIKTI
YILDIZ RAKETLER KORTA ÇIKTI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim