• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Denizli Haberleri
  3. Gençlere büyük jest
Denizli Haberleri
Yayınlanma: 03 Mart 2017 - 15:17

Gençlere büyük jest

Sarayköy Belediyesi’nden YGS’ye hazırlanan gençlere büyük jest

Denizli Haberleri
03 Mart 2017 - 15:17
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Gençlere büyük jest
Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde YGS’ye hazırlanan öğrencileri stres atmaları için Denizli Kayak Merkezi’ne götürdü. “Gençlerimiz geleceğimizdir” sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Gençlerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Sarayköy Belediyesi, gençlere yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Her etkinliklerinde gençleri de düşünen Sarayköy Belediyesi,  12 Mart’ta gerçekleşecek YGS öncesi öğrencilere büyük jest yaptı.

 12 Mart’ta gerçekleşecek olan YGS öncesi öğrencilerin stres atmaları ve motivasyon olmaları için Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Tavas’ın Nikfer ilçesinde bulunan Denizli Kayak Merkezi’ne gezi düzenlendi. Kayak merkezine gidecek olan 233 öğrenciye Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bere, atkı ve eldiven hediye etti. Ayrıca kayak merkezindeki öğrencilerin tüm ihtiyaçları belediye tarafından karşılandı.  

Sarayköy Belediyesi önünden 3 gün boyunca öğrencileri Denizli Kayak Merkezi’ne uğurlayan Ahmet Necati Özbaş, “ Sarayköy Belediyesi olarak ilçe sınırları içerisindeki öğrencilerimizi önemsiyoruz ve onlara katkı sağlayacak etkinlikler, geziler düzenliyoruz. “Gençlerimiz bizim geleceğimiz”  sloganı ile çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin her ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz” dedi.

Denizli Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin sınav öncesi motive olmalarını ve stres atmalarını amaçladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Özbaş, “ Öğrencilerimizin sınav öncesi stresten uzaklaşmaları için böyle bir etkinlik düzenledik. Böylelikle birçok öğrencimiz kayak merkezini ilk kez görmenin mutluluğunu yaşadı. Öğrencilerimizin hem eğitim hem de kültürde gelişmelerine katkı sağlamak için hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Kayak Merkezi’nde ilk kez  telesiyeje binen ve kızak ile kaymanın keyfini doyasıya yaşayan öğrenciler,  Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a Denizli Kayak Merkezi’ni görme imkanı verdiği ve böyle bir etkinliği düzenlediği için teşekkür etti.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
Üzüm bağları arasında yakalandılar
Üzüm bağları arasında yakalandılar

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim