• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'den Büyükşehir'e övgü
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 28 Ekim 2019 - 14:03

Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'den Büyükşehir'e övgü

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etti. Marka kent Denizli'nin Türkiye'de müstesna bir şehir olduğunu vurgulayan Kandemir, belediye hizmetlerinden övgüyle bahsederek, "Dışarıdan bakıldığında, belediyecilik hizmetleri anlamında Türkiye'ye örnek teşkil eden uygulamaları başlattınız ve devam ettiriyorsunuz" dedi.

DENİZLİ BŞB
28 Ekim 2019 - 14:03
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'den Büyükşehir'e övgü

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, bir dizi program için geldiği Denizli'de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Kandemir ile birlikte önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindekiler katıldı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul'da hayata geçirdiği belediyecilik anlayışının Denizli'de de 2004 yılında Bakan Zeybekci'nin Belediye Başkanlığı ile başladığını anlattı. 2011 yılında ise kendisinin bayrağı devraldığını anlatan Başkan Osman Zolan, "O günden bugüne kadar da Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı milletimizin de teveccühü ile görevimizi ifa ediyoruz. Denizlimizi o günden bugüne kadar örnek bir kent yapmak için gayret ediyoruz" dedi.


Kandemir: "Türkiye'ye örnek teşkil eden uygulamaları başlattınız"

Kandemir ise, Denizli'de 2004 yılından beri sürdürülen belediyecilik anlayışından övgüyle bahsederek, şunları söyledi: "Çok güzel hizmetler yaptınız. Allah razı olsun. Üzerine koyarak, gayret göstererek çizginizi de bozmadan, teşkilatımızla da uyum içerisinde adeta Denizli'yi huzurlu bir kenti haline getirdiniz. Burada emeği geçen başta sayın bakanımıza ve size şükranlarımızı sunuyorum. Ben inanıyorum, marka kent Denizli gerçekten de Türkiye'de müstesna bir şehir. Dışarıdan bakıldığında belediyecilik hizmetleri anlamında Türkiye'ye örnek teşkil eden uygulamaları başlattınız ve devam ettiriyorsunuz. Daha da üzerine koyarak devam ettireceksiniz, buna inanıyorum. Buradaki huzur, buradaki ufuk, vizyon zannediyorum civar ve komşu illere de örnek teşkil edecek. Tebrik ediyor hayırlı başarılı hizmetler diliyorum."


Cumhurbaşkanı Erdoğan ortalama her 6 ayda bir Denizli'ye geldi

Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'yi her zaman çok sevindirdiğini anlatarak, "2002'de bir söz verdi, dedi ki 'İlk duble yol açılışını Aydın-Denizli arasında yapacağız' ve o sözünü tuttu. Ortalama her 6 ayda bir bu şehre geldi. Sayısı 30'un üzerinde. Bu da bizim üzerimize sorumluluk verdi. Devamlı motivasyon halinde olduk. Cumhurbaşkanımızın bir işi takip ettiğinin göstergesinin en bariz ve hayat bulmuş örneği Denizli'dir. Benim belediye başkanlığım döneminde de her projeyi tek tek takip eder sorardı. Allah ondan razı olsun" ifadelerini kullandı. 


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli Büyükşehir sınavdaki gençleri de babaları da unutmadı
Denizli Büyükşehir sınavdaki gençleri de babaları da unutmadı
Başkan Çavuşoğlu, “Babalarımız, cesaretin, adaletin ve merhametin ilk pusulasıdır.
Başkan Çavuşoğlu, “Babalarımız, cesaretin, adaletin ve merhametin ilk pusulasıdır.
Denizli Büyükşehir’den YKS öncesi sessizlik kararı Maç yayını ve saha çalışmaları durduruldu
Denizli Büyükşehir’den YKS öncesi sessizlik kararı Maç yayını ve saha çalışmaları durduruldu
Başkan Çavuşoğlu'ndan Candoğan Parkı'na yerinde inceleme
Başkan Çavuşoğlu'ndan Candoğan Parkı'na yerinde inceleme "Kentimizin hafızasını geleceğe taşıyoruz"
Eşinin kullandığı traktörün çarptığı kadın hayatını kaybetti
Eşinin kullandığı traktörün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim