• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Cumhuriyet Halk Partisi
  3. GÜLİZAR BİÇER KARACA; 'GAZİLİK KUŞAKTAN KUŞAĞA YAŞANAN ONURDUR'
Cumhuriyet Halk Partisi
Yayınlanma: 19 Eylül 2020 - 12:25
Güncelleme: 19 Eylül 2020 - 13:03

GÜLİZAR BİÇER KARACA; 'GAZİLİK KUŞAKTAN KUŞAĞA YAŞANAN ONURDUR'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi
19 Eylül 2020 - 12:25
Güncelleme: 19 Eylül 2020 - 13:03
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
GÜLİZAR BİÇER KARACA; 'GAZİLİK KUŞAKTAN KUŞAĞA YAŞANAN ONURDUR'

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ‘‘Mustafa Kemal Atatürk’e 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül'de, Gaziler Günü’nde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, tüm gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum. İşgalcilere, emperyalistlere karşı bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda canlarını feda etmiş atalarımızın yanında gazilerimizin değerinin anlaşılması için 19 Eylül ayrı bir önem taşımaktadır. Çünkü vatanımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan  gazilerine sahip çıkabilen toplumlar gelişir. Gazilik; kuşaktan kuşağa yaşanan bir onurdur. Gazilerimizi yılda bir kez hatırlamak değil onların vatanımız için yaptıkları karşısında minnet duymak zorundayız.’ Dedi.

 GAZİLERİMİZ ARASINDA MAAŞ FARKI ORTADAN KALDIRILMALI

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ‘Bugün AK Parti iktidarının ülkemizi getirdiği noktada gazilerimiz görmezden gelinmektedir. Devletin kaynakları saray iktidarının elinde rant için harcanmaktadır. Vatanımız için büyük fedakarlıklar yapan gazilerimizin hakları verilmemektedir.’ Dedi. Sarayda saltanat sürenlerin ülkemiz için bedel ödeyen gazilerimiz arasında ayrımcılık yaptığını dile getiren Gülizar Biçer Karaca gazilerimiz arasındaki maaş farklılığının ortadan kaldırılması için gerekli düzenlemelerin yapılması çağrısı yaptı. Ayrıca bir kez daha 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gazileri için toplanan 338 milyon 971 bin 731 TL’nin akıbetini sordu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan İlhan:
Başkan İlhan: "Çocuklarımız Karne Aldılar Ama Eşit Şartlarda Okuyamadılar"
Başkan Horzum'dan Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Mesajı
Başkan Horzum'dan Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Mesajı
Başkan İlhan, “Baba, Umudun Adı, Mücadelenin Sessiz Kahramanıdır”
Başkan İlhan, “Baba, Umudun Adı, Mücadelenin Sessiz Kahramanıdır”
Başkan Horzum:
Başkan Horzum: "Teşekkürler Denizli! Denizli'nin Desteği Umudumuzu Güçlendirdi"
Denizli’nin 12 ilçesi için uyarı geldi!
Denizli’nin 12 ilçesi için uyarı geldi!

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim