• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Gündüz sanayide akşamları sahnede
Yaşam
Yayınlanma: 30 Nisan 2023 - 18:09
Güncelleme: 30 Nisan 2023 - 18:19

Gündüz sanayide akşamları sahnede

Yaşam
30 Nisan 2023 - 18:09
Güncelleme: 30 Nisan 2023 - 18:19
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Gündüz sanayide akşamları sahnede
Denizli’de gündüzleri kendine ait iş yerinde araç tamiri yapan genç, akşam ise işyerini kapattıktan sonra da mekanlarda sahne alıyor.



Denizli 3. Sanayi Sitesi’nde tam 16 yıldır motor tamir ustalığı yapan Mehmet Erten, akşamları da çeşitli mekanlarda sahne alarak ekmeğini kazanıyor. Çok sevdiği gitarını motor atölyesinde de bırakmayan Erten, müzik yaparak hem kendine hem de yanında çalışan arkadaşına moral oluyor. Bunalan iş yeri komşuları da Erten’in güzel sesini dinleyerek, rahatlama imkanı buluyor. Sabahtan akşam saatlerine kadar tamirhanesinde hem araç tamir eden hem de müzik yapan Erten, akşam oluğunda diğer işine koşuyor. Mekanlarda solistlik yapan Erten, 15 yıldır da müzik yapıyor. Çeşitli albümleri bulunan Erten, genel olarak pop müzik ya da pop rock müzik yaparak ikinci işinden de ekmeğini çıkarıyor. Erten ara sıra bölgede düzenlenen festivallerde de sahne alıyor. İki işi de severek yaptığın kaydeden Erten’in müşterileri de oldukça durumdan memnun.

“Sabahları sanayideyim ve akşamları sahnede araba tamircisiyim”
Tamirhanede çalışarak genellikle geçimi sağladığını söyleyen Mehmet Erten, “Sabahları sanayideyim ve akşamları sahnede araba tamircisiyim. 2007 yılında başladım. Küçük tamir atölyesinde 15-16 yıldır da aktif olarak sanayide devam ediyorum. Müziğe de 2008 yılında abimin kurduğu bir grup sayesinde başladım. Onlarla birlikte yanlarında yetişe yetişe şimdi aktif olarak profesyonel müzik hayatına devam ediyorum. Çeşitli bistro mekanlarında veya festivallerde sahne alıyorum. Genelde pop ve pop rock tarzı tarzlarda söylerim ama her tarzda da söyleyebilirim” dedi.

"Ara sıra çocuklarımızı getiriyoruz"
Tamirci olarak çalışan Hurşit Özdemir ise “7 senedir sanayi sektöründeyim çalışıyorum. 8 aydır da Mehmet’in yanında çalışmaya başladım. Allah'ın izniyle her gün neredeyse 5-6 klipini hemen hemen dinliyoruz. Kendi severek söylüyor” diye konuştu. Halil Kara da “Her zaman sesinden memnunuz akşamları konser veriyor. Ara sıra çocuklarımızı getiriyoruz. Burada konser verdiriyoruz. Gitar çaldırıyoruz. Konseri tamirhanede de veriyor dışarıda şeylere de gidiyor” şeklinde konuştu. Müşterisi Resul Erdem, “Devamlı arabamızın tamirini arızasını gidermek için Mehmet Beye geliyoruz. Buraya geldiğimizde de bize konser veriyoruz. Sağ olsun severek dinliyoruz” ifadelerini kullandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Gazeteci Sözeri'nin annesi son yolcuğuna uğurlandı
Gazeteci Sözeri'nin annesi son yolcuğuna uğurlandı
İşyerinde doğan kedi yavrularına esnaf sahip çıktı
İşyerinde doğan kedi yavrularına esnaf sahip çıktı
Müziğe Adanan Hayatlar: Burak Burhan ve Genç Bateristlerin Büyük Yolculuğu
Müziğe Adanan Hayatlar: Burak Burhan ve Genç Bateristlerin Büyük Yolculuğu
BULDAN'DA MADEN GERİLİMİ: HALK YÜRÜDÜ, JANDARMA DURDURDU
BULDAN'DA MADEN GERİLİMİ: HALK YÜRÜDÜ, JANDARMA DURDURDU
CHP’li Sema Silkin Ün vatandaşlara seslendi: “Korkmayın. Onlar giderse her şey güzel olur”
CHP’li Sema Silkin Ün vatandaşlara seslendi: “Korkmayın. Onlar giderse her şey güzel olur”

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim