• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. GÜNÜBİRLİK TATİL KAZAYLA BİTTİ
Asayiş
Yayınlanma: 01 Temmuz 2018 - 12:19

GÜNÜBİRLİK TATİL KAZAYLA BİTTİ

Denizli'deki bir tekstil firması çalışanları günübirlik tatil için Marmaris'e giderken Sakartepe rampasında aracın frenini patlaması sonucu kaza yaptı. Kazada 6'sı çocuk 20 kişi yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma, Köyceğiz ve Marmaris Devlet Hastaneleri ile özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Asayiş
01 Temmuz 2018 - 12:19
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
GÜNÜBİRLİK TATİL KAZAYLA BİTTİ
Denizli'deki bir tekstil firması çalışanları sabahın erken saatlerinde Göksel Arslan (41) yönetimindeki 20 V 0032 plakalı midibüs ile yola çıktı. Şoför ile birlikte 22 kişinin bulunduğu midibüs, Sakartepe rampası acil kaçış rampasına bir kilometre kala freni patladı. Şoför Arslan, aracı durdurmak ve yavaşlatmak için önce ortadaki beton bariyerlere çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle ters yöne dönerek yolun sağındaki trafik işaret direğine çarparak yan yatmış vaziyette durabildi.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar sonrası kaza yerine çok sayıda ambulans, jandarma, polis, trafik ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada araçta bulunan ve isimleri belirlenen Fatma, Cemal Meriç ve Ali Özyurtlu Marmaris Devlet Hastanesine, Ahmet, Aycan ve Hatice Savaş Köyceğiz Devlet Hastanesine, Melek Arıkan, Hilal Arıkan, Hacer Arıkan, Hanım Arıkan, Yağmur Arslan, Tuana Yıldız, Veli Efe Aksay, Sait Aksoy, Mehmet Akif Aksoy, Meryem Aslan ve Ayşe İlal, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edildi.

Tekstil işçilerinin tatile çıktığı midibüsün şoförü ve ön koltukta oturan yolcunun kazayı yara almadan attıkları öğrenilirken, aracı kullanan şoförün tekstil fabrikasında dokuma ustası olarak çalıştığı öğrenildi. Kazada Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren yaralılardan birisinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Devrilen traktörün altında kalan sürücü can verdi, oğlu ise kurtuldu
Devrilen traktörün altında kalan sürücü can verdi, oğlu ise kurtuldu
MİT yalanıyla milyonluk vurgun
MİT yalanıyla milyonluk vurgun
Denizli'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı
Denizli'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı
7 YILLIK SIR PERDESİ ARALANDI: CİNAYET ZANLISI GÜRCİSTAN’DA CEZAEVİNDE
7 YILLIK SIR PERDESİ ARALANDI: CİNAYET ZANLISI GÜRCİSTAN’DA CEZAEVİNDE
ŞİİRDEKİ MÜZİK MÜZİKTEKİ ŞİİR
ŞİİRDEKİ MÜZİK MÜZİKTEKİ ŞİİR

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim