• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Güvenlik Kameraları İzletildi, Salon Dondu: Kadın Cinayetinde İlk Duruşma
Asayiş
Yayınlanma: 27 Aralık 2025 - 12:59
Güncelleme: 27 Aralık 2025 - 13:03

Güvenlik Kameraları İzletildi, Salon Dondu: Kadın Cinayetinde İlk Duruşma

Asayiş
27 Aralık 2025 - 12:59
Güncelleme: 27 Aralık 2025 - 13:03
3 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Güvenlik Kameraları İzletildi, Salon Dondu: Kadın Cinayetinde İlk Duruşma

Denizli’de bir kadının sokak ortasında katledildiği, yanındaki erkeğin ise ölümden döndüğü davada yargılama başladı. Cumhuriyet Savcılığı, eski eşi Hatice Ünlü’yü boğazını keserek öldüren M.K. hakkında müebbet hapis cezası talep etti. İlk duruşmada güvenlik kamerası görüntüleri izletildi, sanık ise savunmasını tek bir cümleye sığdırdı: “Kendimi kaybettim.”

Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına; sanık M.K., olayda ağır yaralanan Hüseyin Ç., öldürülen Hatice Ünlü’nün ailesi, taraf avukatları ve tanıklar katıldı. Savcılık iddianamesinde sanığın “kasten öldürme” suçunu işlediği belirtilerek müebbet hapis cezası istendi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren savunmasında M.K., Hatice Ünlü ile dört yıl önce yaşadıkları sorunlar nedeniyle boşandıklarını, ancak çocuklar sebebiyle iletişimlerinin sürdüğünü anlattı. Eski eşini çocuklara kötü davrandığını iddia ederek suçlayan sanık, cinayetten bir gün önce yaşanan bir tartışma nedeniyle öfkelendiğini söyledi. Ancak olay anına gelince anlatım kısaldı. Sanık, Hatice Ünlü’nün kendisine saldırdığını öne sürerek suçu hafifletmeye çalıştı.

O saldırıdan sağ kurtulan Hüseyin Ç. ise bambaşka bir tablo çizdi. İfadesinde, cinayet günü sanığın elinde bıçakla koşarak üzerlerine geldiğini, hiçbir konuşma yaşanmadan doğrudan Hatice Ünlü’ye saldırdığını söyledi. Kendisine de bıçakla saldırıldığını, yardım istemek için kaçmaya çalıştığını belirten Hüseyin Ç., sanığın bu sırada Ünlü’ye yönelik saldırısını daha da şiddetlendirdiğini anlattı. Hatice Ünlü’nün saçlarından sürüklendiğini, başının geriye çekilerek boğazının kesildiğini ve bu şekilde öldürüldüğünü mahkemede gözyaşları içinde aktardı. Olaydan sonra sanığın kendisini de kovaladığını, bir aracın etrafında defalarca dolandıklarını söyledi.

Sanık avukatları, Hatice Ünlü’nün çocuklara yönelik tutumları ve eski eşle yaşanan problemler nedeniyle tanık dinlenmesini talep etti. Ancak Cumhuriyet Savcılığı, dosyada “canavarca hisle ve tasarlayarak öldürme” şüphesinin bulunduğunu belirterek bu yönden sanıktan ek savunma alınmasını istedi.

Duruşmada cinayeti kaydeden güvenlik kamerası görüntüleri izletildi. Salondaki birçok kişi görüntülere bakmakta zorlandı. Sanığın ise görüntüler izlenirken başını öne eğdiği ve gözlerini kaçırdığı görüldü.

Mahkeme heyeti, tanık dinlenmesi talebini reddetti. Ortak çocukların uygun koşullarda dinlenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren heyet, duruşmayı 14 Nisan tarihine erteledi.

Olayın geçmişi

12 Nisan 2025’te Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi Lise Caddesi’nde meydana gelen olayda, iki çocuk annesi 42 yaşındaki Hatice Ünlü, boşandığı eşi M.K. tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. O sırada yanında bulunan ve erkek arkadaşı olduğu belirtilen Hüseyin Ç. de saldırıya uğradı ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bir kez daha bir kadın, “kendimi kaybettim” cümlesinin arkasına saklanan erkek şiddetinin kurbanı oldu. Mahkeme salonunda izlenen görüntüler, bu cinayetin anlık bir öfke değil, göz göre göre gelen bir vahşet olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Sarayköy Faciasında Ağır Yaralı Yolcu da Hayatını Kaybetti
Sarayköy Faciasında Ağır Yaralı Yolcu da Hayatını Kaybetti
Tütün Tarlasında Yıldırım Faciası! Ağaç Altına Sığınan Çiftçi Yaşamını Yitirdi
Tütün Tarlasında Yıldırım Faciası! Ağaç Altına Sığınan Çiftçi Yaşamını Yitirdi
Denizli'de Seyir Halindeki Araçta Şaşkına Çeviren Görüntü
Denizli'de Seyir Halindeki Araçta Şaşkına Çeviren Görüntü
Traktörün Hidroliğine Sıkışan Çiftçi Yaşamını Yitirdi
Traktörün Hidroliğine Sıkışan Çiftçi Yaşamını Yitirdi
Başkan Çavuşoğlu; Denizli Teknik Bilimler MYO Yerinde Kalsın!
Başkan Çavuşoğlu; Denizli Teknik Bilimler MYO Yerinde Kalsın!

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim