• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Hamilelik Ve Evlilik Okulu 2022'nin İlk Mezunlarını Verdi
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 04 Temmuz 2022 - 14:40

Hamilelik Ve Evlilik Okulu 2022'nin İlk Mezunlarını Verdi

DENİZLİ BŞB
04 Temmuz 2022 - 14:40
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Hamilelik Ve Evlilik Okulu 2022’nin İlk Mezunlarını Verdi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında hayata geçirdiği ve normalleşme süreci ile yeniden başlayan Hamilelik Okulu ve Evlilik Okulu 2022 yılının ilk mezunlarını verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından 2016 yılında "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller" sloganıyla başlatılan ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile sürdürülen Hamilelik Okulu ile 2012 yılında hayata geçirilen Evlilik Okulu, 2 yıllık pandemi sürecinin ardından eğitimlerine yeniden başlamıştı. Bu kapsamda Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulu’nda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Evlilik Okulu’nun 43. dönem eğitimlerini tamamlayan 24 kursiyer ile Hamilelik Okulu’nun 18. Dönem eğitimlerini tamamlayan 13 kursiyer olmak üzere toplamda 37 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi. Kent Konseyi’nde yapılan sertifika töreninde konuşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadın ve aile hayatına dokunan projeleri hayata geçirdiğini anlattı.

“İstiyoruz ki, daha sağlıklı nesiller yetişsin”

Bilinçli annelerin sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmesinde büyük önemi olduğunu kaydeden Otaklı,”Sizlerin sağlıklı, mutlu ve eğitimli olması gelecek nesillerin daha başarılı ve daha sağlıklı olmasına vesile olacaktır. 3 haftada toplam 12 saat süren eğitimlerin hamilelik, doğum ve doğum sonrası gibi çeşitli konuların sizlere büyük faydalar sağlayacağına inanıyoruz. İstiyoruz ki, daha sağlıklı nesiller yetişsin” ifadelerini kullandı.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Büyükşehir 53 taşınmazın kiralama ihalesini canlı yayınladı
Büyükşehir 53 taşınmazın kiralama ihalesini canlı yayınladı
Büyükşehir'den yaz akşamlarına nostaljik dokunuş
Büyükşehir'den yaz akşamlarına nostaljik dokunuş
Denizli Büyükşehir'in gönüllü ekibi artık Türkiye'nin afetlerinde görev alacak
Denizli Büyükşehir'in gönüllü ekibi artık Türkiye'nin afetlerinde görev alacak
Canlı Yayınla Gerçekleştirilecek: Denizli Büyükşehir Belediyesi 53 İş Yerini İhaleyle Kiraya Verecek
Canlı Yayınla Gerçekleştirilecek: Denizli Büyükşehir Belediyesi 53 İş Yerini İhaleyle Kiraya Verecek
Eski patrona akıl almaz tuzak
Eski patrona akıl almaz tuzak

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim