• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Sağlık
  3. HAYATA TUTUNDULAR
Sağlık
Yayınlanma: 28 Ağustos 2018 - 15:02

HAYATA TUTUNDULAR

Baba Oğul PAÜ Hastanesinde hayata tutundular

Sağlık
28 Ağustos 2018 - 15:02
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
HAYATA TUTUNDULAR
Denizli PAÜ Hastanesine koroner arter rahatsızlığı nedeniyle başvuran baba oğul başarılı operasyonla hayata döndürüldüler.

3 ay önce başka bir merkezde koroner arter hastalığı nedeniyle iki damarına koroner baypas ameliyatı yapılan 63 yaşındaki Orhan Özgün kalp krizi ile Pamukkale Üniversitesi  Hastanesine başvurdu.

Yapılan koroner anjiyografisinde bu damarlarının tekrar tıkanması nedeniyle yeniden  ameliyat kararı alınarak Kalp ve Damar Cerrahisi servisine yatırıldı. Aynı gün 44 yaşındaki oğlu Yüksel Özgün ise aort damarında genişleme, aort kapak yetmezliği ve koroner arter hastalığı teşhisiyle yine kalp ameliyatı olmak için aynı bölüme yatırıldı. Ameliyat hazırlıkları aynı odada yatarken tamamlanan  baba-oğul aynı gün Prof. Dr. Bilgin Emrecan ve ekibi tarafından ameliyata alındılar. Oğul Yüksel Özgün'e yaklaşık 3 saat süren bir ameliyat sonrasında aort kapağı ile birlikte aortunun şah damarlarını verdiği yeri de içine alan kısmı değiştirilerek bir koroner damarına da koroner baypas yapıldı. Baba Orhan Özgün ise ikinci kez kalp ameliyatı için oğlunun hemen arkasından ameliyat masasına yattı. Yaklaşık 3 saatlik bir ameliyatın ardından 4 damarına koroner baypas yapılarak yoğun bakımda oğlu ile yan yana takibe alındı. 2 gün sonra baba-oğul yine beraberce serviste aynı odaya çıkarıldılar.

Ameliyattan bir hafta sonra sağlığına kavuşan baba-oğul yine aynı gün hastaneden taburcu edildiler. Yapılan operasyonlardan sağlıklı bir şekilde hayata tutunan baba-oğul her şey için Prof. Dr. Bilgin Emrecan ve ekibine teşekkür ettiler.

 

 

                           

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Tabip Odası Seçimi Öncesi Prof. Dr. Önem'den Net Çizgi:
Tabip Odası Seçimi Öncesi Prof. Dr. Önem'den Net Çizgi: "Mücadele Edeceğiz"
Denizli Tabip Odası seçimleri öncesi Çağdaş Hekimler Grubu projelerini anlattı
Denizli Tabip Odası seçimleri öncesi Çağdaş Hekimler Grubu projelerini anlattı
Pro. Dr. Gökhan Önem:
Pro. Dr. Gökhan Önem: "Gerçek Tıp Bayramı, Sorunlar Çözülünce Olacak"
Denizli'de İlk: Çağdaş Hekimler Grubu'ndan Asistan Hekim Dr. Fırat Okta Yönetim Kuruluna Aday
Denizli'de İlk: Çağdaş Hekimler Grubu'ndan Asistan Hekim Dr. Fırat Okta Yönetim Kuruluna Aday
BAŞKAN ÜSTEK UMUTLU
BAŞKAN ÜSTEK UMUTLU

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim