• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Denizli Haberleri
  3. HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE
Denizli Haberleri
Yayınlanma: 02 Ağustos 2018 - 10:16

HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE

Pamukkale Belediyesi’nin yaz tatilinde olan çocuklara yönelik gerçekleştirdiği “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta sonunda Karakova ve Aktepe mahallelerinde yapılacak.

Denizli Haberleri
02 Ağustos 2018 - 10:16
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Düzenlenen şenliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla hayata geçirdiği projelerden olan ve geçen yaz ilk olarak yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” eğlenceleri devam ediyor. Her hafta Cuma ve Cumartesi akşamları farklı mahallelerde gerçekleşen etkinlikler bu hafta Karakova ve Aktepe mahallelerinde olacak. 3 Ağustos Cuma akşamı Karakova Mahallesi’ndeki Karakova İlkokulu bahçesine kurulacak olan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” standı 4 Ağustos Cumartesi günü ise Aktepe’de olacak. Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesinde çocuklar doyasıya eğlenecek. Halat çekme, çuval yarışlarının yanı sıra yüz boyama, çocuk oyun grupları, palyaçolar eşliğinde eğlenecek olan çocuklara, pamuk şeker, Osmanlı macunu, limonata ve dondurma ikramı da yapılacak.

TÜM ÇOCUKLAR DAVETLİ 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her hafta sonunda 2 mahallede düzenlenen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” eğlencesinde çocukların mutluluğuna tanık olduklarını ifade ederek, “Biz her zaman söylüyoruz. Çocuklar gülerse dünya güler. Biz ilçemizdeki çocukları mutlu etmek için geçen yaz aylarında olduğu gibi bu yıl da şenlik düzenliyoruz. Onların mutluluğunu ve sevinçlerini görmek bizleri de mutlu ediyor. Çocukların mutluluğu ailelerin mutluluğuna, ailelerin mutluluğu da toplumun mutluluğuna sebep oluyor. Bu hafta sonunda Cuma akşamı Karakova, Cumartesi akşamı da Aktepe’de kurulacak olan alanda çocuk oyun grupları, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar çocuklarımızı bekliyor. Çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini amaçladığımız ve saat 20.00’de başlayacak etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
KREDİLERE DÜZENLEME GETİRİLDİ
KREDİLERE DÜZENLEME GETİRİLDİ

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim