• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Denizli Haberleri
  3. Hayırsever Dalaman ailesine vefa gecesi düzenlendi
Denizli Haberleri
Yayınlanma: 06 Mayıs 2019 - 18:29

Hayırsever Dalaman ailesine vefa gecesi düzenlendi

Denizli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ilimiz eğitimine yaptırdıkları okul ile büyük katkıları olan Turgut Dalaman ve ailesine vefa gecesi düzenlendi.

Denizli Haberleri
06 Mayıs 2019 - 18:29
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Hayırsever Dalaman ailesine vefa gecesi düzenlendi

Dedeman Park Otelde düzenlenen geceye Denizli Valisi Hasan Karahan, eşi Şule Meral Karahan, hayırsever Turgut Dalaman, eşi Berna Dalaman, ve ailesi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Honaz Kaymakamı Zafer Öz,  İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı J.Albay Metin Düz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Pamukkale Berna Dalaman Anaokulu, Honaz Karateke Necati-Fikriye Dalaman İlkokulu ve Ortaokulunu ilimiz eğitimine kazandıran Turgut Dalan ve ailesi adına hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başlayan gecede, anaokulu ve ortaokul öğrencileri hayırsever Turgut Dalaman’a hitaben yazdığı şiiri okudu.

Programın açılış konuşmasında İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Hayırseverimiz Turgut Dalaman okul yaptırmak istediğinde, nereye okul yaptırmak istiyorsunuz şeklinde sorduğumuzda ihtiyaç neredeyse oraya yapalım cevabını vermişti. Ve akabinde Honaz Karateke’ye Necati-Fikriye Dalaman İlkokulu ve Ortaokulunu yaptırarak ilimiz eğitimine kazandırdılar. Ayrıca Pamukkale İlçemizdeki Topraklık Mahallemizdeki anaokulunu ihtiyacını da Berna Dalaman Anaokulunu yaptırarak karşılamış oldular. İlimiz eğitimde hayırseverleri bakımından çok şanslı bir il. Buradan tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyorum Aynı zamanda Sayın Valimizde eğitime büyük önem veriyorlar. Eğitimin her alanında bizi yalnız bırakmayarak eğitim çıtasının yükseltilmesinde büyük emekleri var” dedi.


Hayırsever İşadamı Turgut Dalaman konuşmasında “İlimize hizmet adına yaptırdığımız okullarında tüm ailemin büyük destekleri ve katkıları vardır. Ben 1958 doğumluyum. Bu yaşıma kadar hayatta birçok şeyi gördüm ve yaşadım. Bu güne kadar en mutlu olduğum gün Berna Dalaman Anaokulu’ndaki 23 Nisan kutlama programı idi. Okullarımızın ve ilimiz eğitiminin her zaman yanındayız. Bu güzel geceyi düzenlediğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.


Denizli Valisi Hasan Karahan konuşmasında “Mensubiyet mesuliyet ister sözü vardır. Bu topraklara mensup olan insanlar bu mensubiyetin getirdiği mesuliyeti de idrak ederek böyle güzellikleri milletimizin gençliğimizin hizmetine sunuyorlar. Kendilerinden Allah razı olsun. Denizli bu yönden örnek bir şehir. Eğitime hayırsever katkısı bakımından ilimiz Türkiye hatta dünya birincisi. Bunu gururla her fırsatta dile getiriyoruz. Bize bu fırsatı veren Denizlili hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Denizlili hemşerilerimiz bugün olduğu gibi bundan sonrada bu hizmetlerinin devam edeceğine yürekten inanıyoruz. 300 civarı okul yaptıran hayırseverimiz var. Eğitim en önceliğimizdir. Hayırseverlerimiz için vefa geceleri düzenleyerek onlarla bir araya gelmek istedik. Hayırseverlerimize eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Program sonunda Denizli Valisi Hasan Karahan, Hayırsever Turgut Dalaman ve eşi Berna Dalaman’a eğitime yaptıkları katkılardan dolayı plaket verdi.


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
DENİZLİ 1. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANI KAZA YAPTI
DENİZLİ 1. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANI KAZA YAPTI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim