• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Honaz
  3. Honaz Belediyesi, arıcılara modern ekipmanla destek oluyor
Honaz
Yayınlanma: 07 Ocak 2024 - 15:48
Güncelleme: 07 Ocak 2024 - 15:56

Honaz Belediyesi, arıcılara modern ekipmanla destek oluyor

Honaz
07 Ocak 2024 - 15:48
Güncelleme: 07 Ocak 2024 - 15:56
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Honaz Belediyesi, arıcılara modern ekipmanla destek oluyor
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek liderliğinde, ilçede bal üretimi yapan arıcıları desteklemek adına önemli bir adım atıldı. Honaz Belediyesi, arıcıların ekipman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla körük ve maske desteğinde bulundu.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçede ve çevresinde üretimi gerçekleştirilen arı ürünlerinin kalitesini artırmak amacıyla önemli bir adım attı. Belediye, bal üretimi yapan arıcıları desteklemek ve ekipman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla körük ve maske desteğinde bulundu. Başkan Kepenek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizde ve bölgede üretilen arı ürünlerinin kalitesini yükseltmek, bal üretimi yapan üreticilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için Honaz Belediyesi olarak arıcılarımıza körük ve maske desteği sağladık. Bu destekle, arıcılarımızın daha sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olmalarını hedefliyoruz" dedi.

Kepenek; 'Zirai ilaçlamalar arı faaliyetine zarar vermemeli' 

Ayrıca, ağaçların çiçek dönemi ve arı faaliyetlerinin arttığı aylarda çiftçilere yönelik bir rica da bulunan Başkan Kepenek, "Zirai ilaçlamaların, ağaçların çiçek dönemi ve arı faaliyetlerinin yoğun olduğu sabah erken ve akşam saatlerinde yapılması, çevre bilincine katkı sağlayacak, arıcılarımızın emeğini koruyacak önemli bir adımdır. Bu konuda çiftçilerimizin hassasiyet göstermelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Honaz Belediyesi'nin arıcıları destekleyen bu adımı, ilçede arıcılığın gelişimine önemli bir katkı sağlamayı amaçlıyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
HONAZ'DA ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM
HONAZ'DA ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM
Honaz'da Murat Yener Gelişim Akademisi İçin Geri Sayım Başladı
Honaz'da Murat Yener Gelişim Akademisi İçin Geri Sayım Başladı
EMİRAZİZLİ'DE SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
EMİRAZİZLİ'DE SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
Coğrafi işaretli Honaz Kirazında hasat başladı
Coğrafi işaretli Honaz Kirazında hasat başladı
Ödemelerin geciktiği gerekçesiyle fabrika önünde eylem yaptılar
Ödemelerin geciktiği gerekçesiyle fabrika önünde eylem yaptılar

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim