• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Honaz
  3. Honaz Belediyesi, perlatör (su tasarruf aparatı) dağıttı
Honaz
Yayınlanma: 28 Mart 2024 - 13:03

Honaz Belediyesi, perlatör (su tasarruf aparatı) dağıttı

Honaz
28 Mart 2024 - 13:03
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Honaz Belediyesi, perlatör (su tasarruf aparatı) dağıttı

22 Mart Dünya Su Günü etkinliği kapsamında, suların daha verimli kullanımına dikkat çekmek için çeşitli bilgilendirme faaliyetleri ve çalışmalar yürüten Honaz Belediyesi, son olarak ilçe halkına yönelik perlatör (su tasarruf aparatı) dağıtımı gerçekleştirildi.

Musluk başlığına takılan ve kullanıldığında tonlarca su israfını önleyen perlatörler, Honaz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri tarafından kapalı pazaryerlerinde vatandaşlara dağıtıldı.

“TÜM DÜNYA SUYUN ÖNEMİNİ ANLADI”

Çevre kirliliği, küresel ısınma gibi evrensel ölçekteki sorunların sonuçlarından biri olan kuraklıkla mücadele ve su tasarrufuna yönelik önemli bir farkındalık günü olan 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında gerçekleşen perlatör dağıtımında Belediye Başkanı Yüksel Kepenek katılarak konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Kepenek ilçemiz, ülkemiz ve dünyamız için kaynakların verimli, temiz ve tasarruflu kullanılmasının büyük önem taşıdığını belirterek; “22 Mart Dünya Su Günü. Suyun ne kadar önemli olduğunu her geçen gün sadece biz değil, sadece Türkiye değil, bütün dünya farkına varmaya başladı.

Yıllardır sağlıklı bir çevreden söz ediyor ve bu düşüncelerimizi paylaşıyorduk. Küresel ısınmadan, su tasarrufundan bahsediyorduk. Şimdi bunlar başımıza gelince herkes bu konuda duyarlılık göstermeye başladı. Zaten Su tasarrufu konusuna dikkat çekmek için de 22 Mart Dünya Su Günü olarak ilan edilmişti. Bizde Honaz Belediyesi olarak bu hassasiyete dikkat çekmek ve halkımızı su tasarrufu konusunda bilinçlendimek amaçlı perlatör yani su tasarruf aparatı dağıtımını gerçekleştirdik. Amacımız tasarruflu bir şekilde sularımızı kullanmak. Ayrıca özellikle son aylarda artan maliyetlerden kaynaklı su faturaları da yükselmeye başladı. Bu noktada da vatandaşımıza kısmi de olsa bir destek olmak adına da bu dağıtımı gerçekleştirdik.” diye konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Honaz'da üreticiye don ile mücadele desteği: Sisleme aparatları teslim edildi
Honaz'da üreticiye don ile mücadele desteği: Sisleme aparatları teslim edildi
Başkan Yüksel Kepenek:
Başkan Yüksel Kepenek: "Borçsuz, faizsiz belediyecilikle Honaz büyüyor"
Honaz’da 135’inci Proje Hizmete Açıldı
Honaz’da 135’inci Proje Hizmete Açıldı
Honaz Bağarası mevkiinde sel ve heyelanlar nedeniyle sulama tesislerinde hasar oluştu
Honaz Bağarası mevkiinde sel ve heyelanlar nedeniyle sulama tesislerinde hasar oluştu
Gazeteci Hüseyin Aytekin hayatını kaybetti
Gazeteci Hüseyin Aytekin hayatını kaybetti

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim