• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Cumhuriyet Halk Partisi
  3. Horzum; AKP gerçek yüzünü göstermiştir
Cumhuriyet Halk Partisi
Yayınlanma: 27 Mayıs 2023 - 10:50
Güncelleme: 27 Mayıs 2023 - 11:08

Horzum; AKP gerçek yüzünü göstermiştir

Cumhuriyet Halk Partisi
27 Mayıs 2023 - 10:50
Güncelleme: 27 Mayıs 2023 - 11:08
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Horzum; AKP gerçek yüzünü göstermiştir
Merkezefendi İlçesi, Sırakapılar Mahallesinde seçim çalışması yaptığı sırada Cumhuriyet Halk Partili kadınlara yapılan saldırıyı kınayan İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Yalnız yaşayan kadınları sahiplendireceğini söyleyen zihniyet, gerçek yüzünü göstermiştir” dedi.

Önceki gün, Merkezefendi ilçesine bağlı Sırakapılar Mahallesinde seçim çalışması yapan CHP’li kadınlara bir işyerinden yapılan taciz ve saldırı üzerine bir açıklama yapan İl Başkanı Ali Osman Horzum, “21. Yüzyıl Türkiyesine yakışmayan bu saldırıyı esefle kınıyoruz. Terör Örgütü Hizbullah’a desteğini açık açık beyan eden, Kürdistan’ı kuracağını ilan eden, Türk Bayrağı ile Türk kelimesi ile sorunu olan, Milletvekilleri yemin etmeyi reddettiği için milletvekili yemin törenini erteleten HÜDA PAR ile aynı ittifakta yer alan 4 HÜDA PAR Yöneticisini AKP listelerinden milletvekili seçtiren AKP’yi desteklediğini bildiğimiz bu işyerinden, bu güne kadar hiçbir terör örgütü ile yan yana gelmemiş ve ‘terörün her türlüsünü destekleyenin Allah belasını versin’ diyen Cumhuriyet Halk Partili kadınlarımıza yapılan bu saldırıyı esefle kınıyoruz” dedi.

Konca Kuriş ve Gaffar Okkan cinayetlerini işleyen Hizbullahçı teröristlerin AKP iktidarı döneminde bir bir serbest bırakıldıklarını vurgulayan Horzum, “Saldırıyı gerçekleştiren kişi, iktidar partisinden nemalanan, kamu kurumlarına iş yapan birisidir. Bu güne kadar esnaf ziyareti yapmaya cesaret edemeyen, insan içine çıkmaya yüzü olmayan AKP İl Başkanının da saldırının hemen ardından saldırının gerçekleştirildiği işyerini ziyaret ederek sosyal medyada paylaşım yapmaları, gerçek zihniyetlerini ortaya koymuştur. Biz, insanları birleştirmeye çalışırken, onlar ayrıştırmaya çalışıyor. Biz hak hukuk adalet istiyoruz, liyakat istiyoruz, onlar saltanatları sürsün istiyor. Biz gelir adaletsizliğini ortadan kaldıracağımızı söylüyoruz, onlar 5’li çeteye destek vermeye devam ediyor. Kadınlarımıza saldıran bu şahıs bilsin ki bir haksızlığa uğradığı zaman onun haklarını koruyacak olan da Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı yarın sandığa davet ediyor ve hak, hukuk, adalet için, liyakat için, eşit gelir dağılımı için, çalışanlarımızım, emeklilerimizin, kadınlarımızın üreticilerimizin gelir dağılımından hak ettiği payı almaları için 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye davet ediyorum. Hep birlikte kazanacağız, Türkiye kazanacak” ifadelerini kullandı.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çavuşoğlu'ndan Ankara'ya Açık Uyarı:
Çavuşoğlu'ndan Ankara'ya Açık Uyarı: "Bu Şehirde Nefes Aldırmayız"
Horzum'dan Görevden Alma Kararına Rest:
Horzum'dan Görevden Alma Kararına Rest: "Bu Örgüt Teslim Olmaz,Bu Kale Geçilmez!"
Başkan Horzum'dan Hamle: Görevden Alma Kararı Sonrası Bina İçinde Yeni Strateji
Başkan Horzum'dan Hamle: Görevden Alma Kararı Sonrası Bina İçinde Yeni Strateji
Denizli Örgütünden Genel Merkez'e Net Mesaj:
Denizli Örgütünden Genel Merkez'e Net Mesaj: "Seçilmiş İrade Yok Sayılamaz"
Arpacı; Demokrasinin temeli sandıktır
Arpacı; Demokrasinin temeli sandıktır

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim