• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. İlahiyatçı yazar Doç. Dr. Pişgin, Denizlililerle buluştu
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 06 Nisan 2023 - 14:25
Reklam

İlahiyatçı yazar Doç. Dr. Pişgin, Denizlililerle buluştu

DENİZLİ BŞB
06 Nisan 2023 - 14:25
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
 İlahiyatçı yazar Doç. Dr. Pişgin, Denizlililerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayının dolu dolu yaşanması için hazırladığı Büyükşehir’le Ramazan programları devam ediyor. Bu çerçevede sevilen ilahiyatçı yazar Doç. Dr. Pişgin, Denizlililerle buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı Büyükşehir’le Ramazan, sevilen ilahiyatçı yazar Doç. Dr. Yasin Pişgin’i ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Burdur Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Pişgin, Denizli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pişgin, içindekileri hulusi bir kalple paylaşmak, bir konferans vermek üzere değil muhabbet yapmak üzere huzura çıktığını söyledi. Türkiye’de büyük bir deprem yaşandığını belirten Doç. Dr. Pişgin, “Enkazın altında sadece bu milletin evlatları değil aynı zamanda bizim kalbimiz gönlümüz de kaldı. Devletimizin milletimizin başı sağ olsun. Ben de İskenderunluyum ben de yakınlarımı kaybettim” dedi.
Her doğanın ölmeye, her gelenin gitmeye, her gencin yaşlanmaya, her tazenin bayatlamaya, solmaya mecbur ve mahkum olduğunu ifade eden Pişgin, “Yaşam elimizdeki en kıymetli nimettir” dedi.
İzleyicilerin beğeniyle izlediği söyleşinin sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Doç. Dr. Pişgin’e günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan bir kaide verdi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çavuşoğlu'na Durmak Yok: TBB Sonrası Vaat Karnesinde de Türkiye 2'nciliği
Çavuşoğlu'na Durmak Yok: TBB Sonrası Vaat Karnesinde de Türkiye 2'nciliği
Çavuşoğlu Türkiye Belediyeler Birliği 1. Başkan Vekili seçildi
Çavuşoğlu Türkiye Belediyeler Birliği 1. Başkan Vekili seçildi
Denizli'nin bin yıllık hikayesi Portekiz'i fethetti
Denizli'nin bin yıllık hikayesi Portekiz'i fethetti
Sevilen sanatçı Sefo Denizli'yi salladı
Sevilen sanatçı Sefo Denizli'yi salladı
Potada grup maçları heyecanı Denizli’de yaşanacak
Potada grup maçları heyecanı Denizli’de yaşanacak

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim