• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Denizli Haberleri
  3.  İslam'da Engellilik konuşuldu
Denizli Haberleri
Yayınlanma: 10 Mart 2017 - 17:28

 İslam'da Engellilik konuşuldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, üyelerine ve engelli yakınlarına yönelik “İslam’da Engellilik” konulu söyleşi düzenledi.

Denizli Haberleri
10 Mart 2017 - 17:28
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
 İslam’da Engellilik konuşuldu
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, “İslam’da Engellilik” konulu bir söyleşi düzenledi. Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen söyleşiye Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Denizli İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet ve davetliler katıldı. Engelliliğin ağır bir sınav olduğunu ifade eden Denizli İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet, “Engellilik aslında karşılığı cennet olan ağır bir sınavdır. Öncelikle bunun bilinmesi lazım. Engelli olmak kolay değil. Engelli yakını olmak büyük bir imtihandır. Yavrumuz, annemiz, babamız, çok sevdiklerimizin engelli olması ağır bir imtihandır” dedi.

ÖNCE EMPATİ

Özmet, “Allah ölümü ve hayatı bir imtihan için yaratmıştır. Dünya’ya gelişimiz başlı başına bir imtihan vesilesidir. Belki sağlıkla, belki yoklukla, belki varlıkla imtihan edilebiliriz. Belki de bazı organlarımızın işlevlerini yerine getirememesi de ayrı bir imtihandır. Sağlıklı iken bizim engelli olmayacağımıza dair bir garantimiz yok. Bugün sağlıklı olan yarın engelli olabilir. Bu nedenle karşımızdaki insanı anlamak için, bir engelliyi yada engelli yakınını anlamak için önce empati yapmamız lazım” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
Çameli’de korkutan kaza
Çameli’de korkutan kaza

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim