• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Denizli Haberleri
  3. İSRAFTAN KAÇINMALIYIZ
Denizli Haberleri
Yayınlanma: 04 Eylül 2018 - 12:58

İSRAFTAN KAÇINMALIYIZ

Denizli’nin Honaz Belediye Bakanı Turgut Devecioğlu, ülkemize yönelik ekonomik saldırının gerçekleştiği şu günlerde herkesin israftan kaçınması gerektiğini belirtti.

Denizli Haberleri
04 Eylül 2018 - 12:58
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
İSRAFTAN KAÇINMALIYIZ
Denizli’nin Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu düğün, sünnet ve mevlüt gibi etkinliklerde hayır amacıyla yaptırılan yemeklerin büyük bir çoğunluğunun çöpe gittiğine dikkat çekerken, şu an da herkesin bildiği gibi ülkemize yönelik ekonomik bir saldırı var. Bu saldırıya karşı önlem almadığımız gibi israfa da devam ediyoruz dedi.

Başkan Devecioğlu, sosyal paylaşım sitesi hesabından konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Bu sözlerimi kaleme alırken inanın hiç bir art niyet taşımadım ve içimden geldiği gibi yazıyorum. Konumuz İsraf değerli kardeşlerim. Özellikle bulunduğumuz görev sebebiyle bir çok düğüne, sünnete, hayır programlarına katılıyorum. Tabi bunların bir çoğu yemekli oluyor ama inanın dünyanın bir çok yerinde insanlar açlıkla mücadele ederken, bizim ülkemizde düğünlerde, sünnetlerde, hayırlardaki yemeklerin bir çoğu maalesef çöpe atılıyor. Sevgili kardeşlerim; ülkemizin bir çok yerinde bu böyle. Sizlerin de bildiği gibi güzel ülkemize bir ekonomik saldırı var. Devletimiz bu saldırılara karşı çok çeşitli noktalardan karşı koymaya çalışıyor mücadele ediyor. Ama bizler bu ekonomik saldırıya karşı maalesef hiçbir önlem almadığımız gibi İsrafa da devam ediyoruz. Aile bütçelerimizi ayarlamıyoruz. Düğünleri, sünnetleri yemeksiz yapsak ne olur, hiçbir sıkıntı olmaz. Çünkü bu yemeklerin yarısı çöpe gidiyor inanın. Eğer yemeksiz programlar yapılırsa, hem sünneti, düğünü yapan aileler kendi bütçelerine katkı sağlamış olurlar, hem de büyük bir israftan kaçınmış olurlar diye düşünüyorum. Örf ve adetlerimiz de böyle diyebilirsiniz doğrudur bunlar bizim örf adetlerimiz de bu var ama dinimizde israf haram... Selametle kalın. Allah'a emanet olunuz...”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
DENİZLİSPOR'DA KONGRE KARARI ALINDI
DENİZLİSPOR'DA KONGRE KARARI ALINDI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim