• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Sağlık
  3. KALÇA KEMİĞİNDEN ÇENE YAPTILAR
Sağlık
Yayınlanma: 15 Ağustos 2018 - 14:18

KALÇA KEMİĞİNDEN ÇENE YAPTILAR

Pamukkale Üniversitesi Plastik ve Estetik Cerrahi Kliniği ekibi başarılı bir operasyonla kalça kemiğinden çene yaparak hastayı sağlığına kavuşturdular.

Sağlık
15 Ağustos 2018 - 14:18
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
KALÇA KEMİĞİNDEN ÇENE YAPTILAR
2018 yılı haziran ayında ateşli silah yaralanması nedeniyle çene kemiği ve yüzü parçalanan Mehmet Türken isimli hasta, Pamukkale Üniversitesi Plastik ve Estetik Cerrahi Kliniği’nde Dr. R. Hakan Özcan ve Dr. Özgen Kıvanç başkanlığındaki ekip tarafından 4 saat süren bir ameliyatla kalçadan alınan kemik ve cilt dokusu hastanın yüzüne nakledildi.

Yapılan başarılı ameliyat sonucu kısa sürede taburcu olan hasta için  öğretim üyeleri Dr R. Hakan Özcan ve Dr. Özgen Kıvanç’ın yaptığı açıklamada; ‘hastamızın geçirdiği talihsiz yaralanma sonucu çene kemiği ve yanak dokusunda ciddi kayıplar mevcuttu. Çene fonksiyonlarını kullanamayan ve estetik açıdan ciddi problemi olan hastamıza iki ekip olarak yaklaşık 4 saatlik bir operasyonla kalçasından aldığımız kemik ve cilt içeren dokuyu yüzüne mikrocerrahi yöntemler ile nakledip hastamızı hayata ve toplum içine tekrar kazandırdık. Başarılı geçen bu operasyon sonrası artık hastamız yemek yiyebilecek, konuşabilecek ve günlük aktivitelerini sorunsuz bir şekilde yapabilecek duruma geldi’ şeklinde açıklama yaptı.

Türkiye’de büyük merkezlerde yapılan ameliyat için Pamukkale üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer yaptığı açıklamada ‘Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak son teknolojiyi ve devletin bütün imkanlarını değerli hastalarımızın hizmetine sunarak özellikle Ege Bölgesi’nin ve tüm Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz. Şuan Ege Bölgesi başta olmak üzere  tüm Türkiye’den derdine derman arayan vatandaşlarımızı, türk misafirperverliğine uygun bir şekilde ağırlıyor ve tedavilerini büyük özen ve özveri ile tamamlayıp sağlıklı bir şekilde evlerine dönmelerini sağlıyoruz. Türkiye’de nadir yapılan bu başarılı ameliyat için hastanemizin gözde kliniklerinden olan Plastik cerrahi kliniği öğretim üyeleri Dr R. Hakan Özcan ve Dr. Özgen Kıvanç’ı ve ameliyatta görev alan tüm plastik cerrahi doktorlarını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.’ dedi.

 

 

                                

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Tabip Odası Seçimi Öncesi Prof. Dr. Önem'den Net Çizgi:
Tabip Odası Seçimi Öncesi Prof. Dr. Önem'den Net Çizgi: "Mücadele Edeceğiz"
Denizli Tabip Odası seçimleri öncesi Çağdaş Hekimler Grubu projelerini anlattı
Denizli Tabip Odası seçimleri öncesi Çağdaş Hekimler Grubu projelerini anlattı
Pro. Dr. Gökhan Önem:
Pro. Dr. Gökhan Önem: "Gerçek Tıp Bayramı, Sorunlar Çözülünce Olacak"
Denizli'de İlk: Çağdaş Hekimler Grubu'ndan Asistan Hekim Dr. Fırat Okta Yönetim Kuruluna Aday
Denizli'de İlk: Çağdaş Hekimler Grubu'ndan Asistan Hekim Dr. Fırat Okta Yönetim Kuruluna Aday
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN AMERİKAN ÜRÜNLERİNE BOYKOT
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN AMERİKAN ÜRÜNLERİNE BOYKOT

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim