• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kalkınmanın yolu şirketlerin kurumsal yönetilmesinden geçiyor
Ekonomi
Yayınlanma: 06 Şubat 2020 - 11:53
Güncelleme: 06 Şubat 2020 - 23:39

Kalkınmanın yolu şirketlerin kurumsal yönetilmesinden geçiyor

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin Anadolu’daki şirketlere kurumsal yönetimin önemini ve gerekliliğini anlatmak amacıyla sanayi odaları ve ihracatçı birliklerinin işbirliği ile hayata geçirdiği toplantı serisi, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ev sahipliğinde düzenlenen panel ile devam etti.

Ekonomi
06 Şubat 2020 - 11:53
Güncelleme: 06 Şubat 2020 - 23:39
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Kalkınmanın yolu şirketlerin kurumsal yönetilmesinden geçiyor
Kurumsal yönetim anlayışının ülke genelinde tüm şirketlerde yaygınlaşması amacıyla faaliyetler yürüten Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği(TKYD) tarafından, Anadolu’da kurumsal yönetimin önemini anlatmak üzere sanayi odaları ve ihracatçı birliklerinin işbirliği ile hayata geçirilen toplantılar,Denizli’de devam etti. TKYD Yönetim Kurulu Başkanı ve Batıçim İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal ile TKYD yönetim kurulu üyeleri AspenFamily Business Group Ortağı Dr. Burak Koçer ve İş Yatırım Yatırımcı İlişkileri Müdürü Ozan Altan’ın katılımlarıyla DENİB ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Kurumsal Yönetim ile Şirketinizi Nasıl Geleceğe Taşırsınız’ konulu panelde kurumsal yönetim mekanizmaları ile ilgili bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuldu.




“Kalkınmanın yolu şirketlerin kurumsal yönetilmesinden geçiyor”
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de iyi yönetimin iyi yatırım çektiğini vurgulayan TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Ünal, “Şirketlerin uzun ömürlü olabilmeleri ne kadar kurumsal yönetildiklerine bağlı. Dolayısıyla, kurumsal yönetim yapısını sağlam temellere oturtan şirketler, ülkeler için de sürdürülebilirliğin ve kalkınmanın yolunu açıyor. Kurumsal yönetilerek büyüyen şirketler aynı zamanda, faaliyet gösterdikleri ülkeleri de küçük şirket ülkesi olma riskinden çıkarıyor. Bu doğrultuda ihracatçı birlikleri ve sanayi odaları ile yaptığımız toplantılarla, kurumsal yönetim anlayışını yaygınlaştırmak üzere çok önemli bir adım attık. Önümüzdeki dönemde yapacağımız farklı çalışmalarla da yatırımlarda kurumsal yönetim ilkelerinin özendirilmesini sağlamaya ve iyi uygulamaları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

“Şirketleri geleceğe güvenle taşıyacak yol kurumsal yönetimden geçiyor”
Anadolu’da faaliyet gösteren iş insanlarına kurumsal yönetimi yeni dünya düzeninde çok ortaklı şirket yapılarını ve aile şirketlerini geleceğe taşıyacak en güvenli yol olduğunu aktardıklarını belirten Ünal, “Jenerasyon geçişlerinin iyi yönetilmesi gerektiğini, yönetim kurullarının önemini ve çeşitliliğe mutlaka ihtiyaç olduğunu vurguladık. Uzun vadede Türkiye çapındaki tüm sanayi ve ticaret odalarıyla yapmayı planladığımız bu toplantılar neticesinde, kurallı ve doğru işleyen bir yönetim yapısı için her ölçekten şirketimizin elini taşın altına koyarak planlı adımlar belirleyeceğine ve bu anlayışla kararlılıkla yol alacağına gönülden inanıyorum.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Yasin Öztürk;
Yasin Öztürk; "Denizli'de Fabrikalar Kapanıyor, Umutlar Tükeniyor"
Şişecam, Denizli'deki Üretimine Son Veriyor: Fabrika Kırklareli'ne Taşınıyor
Şişecam, Denizli'deki Üretimine Son Veriyor: Fabrika Kırklareli'ne Taşınıyor
Otobüs, Minibüs ve Taksilerde Yeni Tarife 1 Temmuz’da Başlıyor
Otobüs, Minibüs ve Taksilerde Yeni Tarife 1 Temmuz’da Başlıyor
Derya Baltalı: “Sanayicimize Temiz ve Standartlara Uygun İçme Suyu Sağlıyoruz”
Derya Baltalı: “Sanayicimize Temiz ve Standartlara Uygun İçme Suyu Sağlıyoruz”
Son Haberler
Özgür Özel'den Sert Çıkış:
Özgür Özel'den Sert Çıkış: "Denizli'de 120 Milyon TL'lik Yolsuzluğa...
İlaçlı seraya giren işçiler mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı
İlaçlı seraya giren işçiler mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle...
Çal'da TOKİ Hamlesi: 244 Konut İçin Geri Sayım Başladı
Çal'da TOKİ Hamlesi: 244 Konut İçin Geri Sayım Başladı
 Seyir Halindeki Tur Otobüsü Alev Alev Yandı
Seyir Halindeki Tur Otobüsü Alev Alev Yandı
Devletin Açılışında Belediye Başkanı Yok: CHP’li Tatık’tan “Davet” Tepkisi!
Devletin Açılışında Belediye Başkanı Yok: CHP’li Tatık’tan...
Fırtınanın Bilançosu Ortaya Çıktı
Fırtınanın Bilançosu Ortaya Çıktı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim