• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Cumhuriyet Halk Partisi
  3. Karaca'dan; ''Murat Dağı'na dokunma'' eylemine çağrı!
Cumhuriyet Halk Partisi
Yayınlanma: 18 Ağustos 2019 - 20:56
Güncelleme: 18 Ağustos 2019 - 21:14

Karaca'dan; ''Murat Dağı'na dokunma'' eylemine çağrı!

CHP Doğadan sorumlu genel başkan yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bakanlığın, Gökçeada’yla birlikte 1102 maden sahası ihalesini iptal ettiği müjdesini verdi. Karaca, bütün STK’ları ve tüm halkı yarın (Pazartesi) yapılacak olan, “Murat Dağı yok olmasın, Murat Dağı'na dokunma” eylemine davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi
18 Ağustos 2019 - 20:56
Güncelleme: 18 Ağustos 2019 - 21:14
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Karaca'dan; ''Murat Dağı'na dokunma'' eylemine çağrı!
Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısı ve Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bakanlığın, Gökçeada’yla birlikte 1102 maden sahası ihalesini iptal ettiği müjdesini verdi. Karaca, yarın Murat Dağın’da yapılacak olan eylem alanından halka ve sivil toplum örgütlerine seslenerek, “Murat Dağı’na dokunma, Murat Dağı yok olmasın” diyerek vatanını seven herkesi eyleme davet etti. Karaca, yaptığı çağrısında, “Şu an, Murat Dağı’ndayız. Uşak Milletvekilimiz Özcan Yalım, Kütahya milletvekilimiz Ali Fazıl Kasap, İl ve 19 İlçe Başkanımızla birlikte yarın ‘Murat Dağı yok olmasın. Murat Dağı’na dokunma’ eylemini gerçekleştireceğiz. Şu an eylemin gerçekleştirileceği alandayız. Bugün açıklanan müjdeli bir haber hepimizi umutlandırdı. Bin yüz iki maden işletmesine ilişkin ihaleden vazgeçildi. Bu ihaleden vazgeçilmesine biz inanıyoruz ki; STK’lar ve vatandaşlarımızın haklı tepkileri neden oldu. Tüm vatandaşlarımıza duyarlı tepkilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yarın gerçekleşecek eylem için, keşif sonrası alanındayız. Diyoruz ki bizler; vatanımıza, havamıza, suyumuza, derelerimize, ormanlarımıza sahip çıkma duyarlılığını hep birlikte gösterebilirsek hem Munzur kurtulacak, Murat Dağı kurtulacak, Kazdağları kurtulacak. Ülkemizin kaynaklarını yabancıların eline geçmesini önleyeceğiz. Murat Dağı’nın beslediği Gediz Ovamız, Büyük Menderes Ovamız ve Sakarya Ovamız kurtulacak. Ben şimdiden emeği geçen arkadaşlarıma ve STK’lara teşekkür ediyorum” diye konuştu.



ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
CHP Denizli'den Ortak Basın Açıklaması,
CHP Denizli'den Ortak Basın Açıklaması, "Kurtuluş Yok Tek Başına"
Çavuşoğlu'ndan Ankara'ya Açık Uyarı:
Çavuşoğlu'ndan Ankara'ya Açık Uyarı: "Bu Şehirde Nefes Aldırmayız"
Horzum'dan Görevden Alma Kararına Rest:
Horzum'dan Görevden Alma Kararına Rest: "Bu Örgüt Teslim Olmaz,Bu Kale Geçilmez!"
Başkan Horzum'dan Hamle: Görevden Alma Kararı Sonrası Bina İçinde Yeni Strateji
Başkan Horzum'dan Hamle: Görevden Alma Kararı Sonrası Bina İçinde Yeni Strateji
Hüseyin Gürlesin'in babası son yolculuğuna uğurlandı
Hüseyin Gürlesin'in babası son yolculuğuna uğurlandı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim