• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Korona virüsü atlatan çift vatandaşları uyardı
Sağlık
Yayınlanma: 08 Ağustos 2020 - 12:42

Korona virüsü atlatan çift vatandaşları uyardı

Denizli’de korona virüs teşhisi konulan ve tedavi sonrası iyileşen Esmer çifti, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Sağlık
08 Ağustos 2020 - 12:42
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Korona virüsü atlatan çift vatandaşları uyardı

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşayan Mustafa ve Zehra Esmer, geçtiğimiz günlerde yüksek ateş, öksürük ve nefes darlığı şikayetleri ile gittikleri hastanede korona virüs testleri pozitif çıktı. Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinden Denizli Devlet Hastanesine nakil edilen çift tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Ateşinin yükselmesi üzerine Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine gittiklerini belirten Zehra Esmer, “Burada yapılan ölçümde Mustafa’nın ateşi 39 derece çıktı, serum ve ilaç verildi. Hastanede bir gece kaldıktan sonra yapılan testlerimizin ikimizin de pozitif çıktığı, Denizli’de tedavi göreceğimiz söylendi. Yüksek ateş ve eklem ağrılarını yoğun yaşadık” dedi.

“Allah hepsinden razı olsun”
Tedavi gördükleri süre boyunca sağlık personellerinin ilgi ve moral vermesinden dolayı minnettar olduklarını dile getiren Zehra Esmer, “Allah hepsinden razı olsun. Denizli’de ve Buldan’da sağlık çalışanlarımız bizlerle çok ilgilendiler. Her an bize moral verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Şu anda sağlık durumumuz çok iyi. Çocuklarımıza, ailemize kavuştuk” ifadelerini kullandı.

“Kurallara uymalarını bir kez de biz söylüyoruz”
Vatandaşların kurallara uymaları konusunda uyarıda bulunan Mustafa Esmer, “Her zaman söylenen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları gerektiğini bir kez de biz söylüyoruz. Gerçekten de ciddiye alınması gereken bir salgınla karşı karşıyayız. Allah bir an önce bu hastalıktan tüm dünyayı kurtarsın diye dua ediyoruz. Tüm hastalara acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Tabip Odası Seçimi Öncesi Prof. Dr. Önem'den Net Çizgi:
Tabip Odası Seçimi Öncesi Prof. Dr. Önem'den Net Çizgi: "Mücadele Edeceğiz"
Denizli Tabip Odası seçimleri öncesi Çağdaş Hekimler Grubu projelerini anlattı
Denizli Tabip Odası seçimleri öncesi Çağdaş Hekimler Grubu projelerini anlattı
Pro. Dr. Gökhan Önem:
Pro. Dr. Gökhan Önem: "Gerçek Tıp Bayramı, Sorunlar Çözülünce Olacak"
Denizli'de İlk: Çağdaş Hekimler Grubu'ndan Asistan Hekim Dr. Fırat Okta Yönetim Kuruluna Aday
Denizli'de İlk: Çağdaş Hekimler Grubu'ndan Asistan Hekim Dr. Fırat Okta Yönetim Kuruluna Aday
Çameli'de kaza; anne hayatını kaybetti, eşi ve 2 çocuk yaralı
Çameli'de kaza; anne hayatını kaybetti, eşi ve 2 çocuk yaralı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim