• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Merkezefendi
  3. Merkezefendi Belediyesi iş yeri kapanan esnafın yanında
Merkezefendi
Yayınlanma: 01 Aralık 2020 - 11:10
Güncelleme: 01 Aralık 2020 - 11:17

Merkezefendi Belediyesi iş yeri kapanan esnafın yanında

Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor.

Merkezefendi
01 Aralık 2020 - 11:10
Güncelleme: 01 Aralık 2020 - 11:17
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Merkezefendi Belediyesi iş yeri kapanan esnafın yanında

Pandemi tedbirleri doğrultusunda iş yerlerini kapatmak zorunda kalan ve mağduriyet yaşayan esnafa destek vermeye başladı. Merkezefendi Belediyesi, tamamen kapanan kıraathane, oyun salonu, halı saha sahipleri ve çalışanları için gıda kolisi desteğinde bulunuyor. İş yerleri tekrar açılana kadar her ay düzenli olarak gıda kolisi desteği sürecek. İş yeri sahipleri ve çalışanları, bağlı bulundukları meslek kuruluşları ve meslek odaları aracılığı ile bu hizmetten faydalanabilecek. Gıda kolileri Merkezefendi Belediyesi ekipleri tarafından esnafın ve çalışanlarının adreslerine teslim edilecek. İlerleyen süreçte farklı iş kollarında çalışan işyerleri için tedbirler kapsamında kapanma durumu söz konusu olursa, Merkezefendi Belediyesi o meslek grupları için de desteğini sürdürecek. 


“BU ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMA İLE BİRLİKTE ATLATACAĞIZ” 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Birlik ve beraberliğin yenemeyeceğini güçlük yoktur” dedi. Esnafın ve Merkezefendililerin her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Doğan, salgın nedeniyle birçok çalışanın işini ve gelirini kaybettiğini söyledi. Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak salgının ilk gününden bu yana gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu dönemde hem hemşerilerimizin hem esnafımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Pandeminin ekonomik boyutu, maalesef pek çok hemşehrimizin işini ve gelirini kaybetmesine sebep oldu. Bu noktada tedbirler kapsamında tamamen kapanan kıraathane, oyun salonu, halı saha sahipleri ve çalışanları için, iş yerleri tekrar açılana kadar her ay düzenli olarak gıda kolisi desteğinde bulunacağız. Birlik ve beraberliğin yenemeyeceği güçlük yoktur! düşüncesini son dönemlerde hepimiz çok iyi anladık. Bu zor günleri el ele vererek, dayanışma ile hep birlikte atlatacağız. Biz bu süreçte, elimizden geldiğince, tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanında olacağız” diye konuştu. 


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
Merkezefendi'de Şafak Operasyonunda Gözaltı Sayısı 14'e Yükseldi
Merkezefendi'de Şafak Operasyonunda Gözaltı Sayısı 14'e Yükseldi
Merkezefendi Belediyesi'ne Operasyon: Emrah Karan Dahil 5 Kişi Gözaltına Alındı
Merkezefendi Belediyesi'ne Operasyon: Emrah Karan Dahil 5 Kişi Gözaltına Alındı
Madde bağımlılarına uyuşturucu taşıyan 2 yabancıya operasyon
Madde bağımlılarına uyuşturucu taşıyan 2 yabancıya operasyon

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim