• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Merkezefendi
  3. Merkezefendi Belediyesi'nden 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ'NDE LOKMA HAYRI
Merkezefendi
Yayınlanma: 18 Mart 2021 - 17:06

Merkezefendi Belediyesi'nden 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ'NDE LOKMA HAYRI

Merkezefendi Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde belediye hizmet binası önünde ve İlbade Mahallesi’nde lokma hayrı yaptı.

Merkezefendi
18 Mart 2021 - 17:06
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Merkezefendi Belediyesi’nden 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ’NDE LOKMA HAYRI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale ilçe Başkanı Arda Arpacı, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcılar Fatma Atıcı Bakcan, Necdet Yılmaz ve Fatih Coşkun, Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Marım, muhtarlar ve meclis üyeleriyle birlikte vatandaşlara lokma ikramında bulundu.






Cumhuriyetin ilk adımlarının atıldığı Çanakkale’de vatan ve bağımsızlık uğruna can veren her kahramanın sonsuza kadar kalplerde yaşayacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Çanakkale’de tarihe geçen büyük bir zafer kazanıldığını söyledi. Başkan Doğan, “1. Dünya Savaşı’nın hayati önem taşıyan cephelerinden biri olan Çanakkale’deki mücadele, inanç ve birlik, milletimizin kaderine yön vererek tarihe altın harflerle yazılmıştır. Kahraman askerlerimiz ve milletimiz canlarını feda ederek bizlere bu vatanı emanet etmiştir. Başta ebedi Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andığımız bu günde Merkezefendi Belediyesi olarak lokma hayrı gerçekleştirdik. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” diye konuştu.






ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
Merkezefendi'de Şafak Operasyonunda Gözaltı Sayısı 14'e Yükseldi
Merkezefendi'de Şafak Operasyonunda Gözaltı Sayısı 14'e Yükseldi
Merkezefendi Belediyesi'ne Operasyon: Emrah Karan Dahil 5 Kişi Gözaltına Alındı
Merkezefendi Belediyesi'ne Operasyon: Emrah Karan Dahil 5 Kişi Gözaltına Alındı
Başkan Zolan: "Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz"
Başkan Zolan: "Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz"

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim