• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Genel
  3. MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ'NDEN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL HEDİYE
Genel
Yayınlanma: 08 Mart 2017 - 15:06

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ'NDEN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL HEDİYE

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle önce belediyenin kadın personeliyle bir araya gelerek fular hediye etti.

Genel
08 Mart 2017 - 15:06
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL HEDİYE
Başkan Subaşıoğlu sonrasında da ziyaret ettiği Tekden ve Mediklinik Hastaneleri’ndeki bayanlara fular takdiminde bulundu. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bugün kadınlarımızın bu özel günlerinde kendilerine güzel bir hatıramız olsun istedik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili etkinlikler devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi tarafından da bir dizi etkinlikler gerçekleştiriliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle belediyenin kadın personeliyle bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, “Öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güzel bir açıklaması var. ‘Kadınlar varsa demokrasi vardır’ diyor. Bizde bu sözüne katılıyoruz. Yinelemek isterim ki eğitimden sağlığa, iş dünyasından, siyasete ve ekonomiye kadar hayatın her alanında başarılı çalışmalara imza atan kadınlar, ülkemize umut ve güven veriyor. Bizler kadını her zaman baş tacı yapan bir medeniyetin evlatlarıyız. Kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün ilk olarak belediyemizin kadın personeliyle bir araya geldik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tebrik ediyorum” dedi.  Başkan Subaşıoğlu açıklamasının ardından belediye personeline fular hediye etti.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU HASTANELERİ DE ZİYARET EDEREK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gün içinde bir de hastane ziyaretleri gerçekleştirdi. Mediklinik Hastanesi ve Tekden Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Subaşıoğlu, kadın çalışanlara ve hastalara, hazırlanan fularlardan hediye etti. Subaşıoğlu, açıklamasında, “Merkezefendi Belediyesi olarak bugün kadınlarımızın bu özel günlerinde kendilerine güzel bir hatıramız olsun istedik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli'de Eğitimciler Ayakta,'Okullarda Ölmek İstemiyoruz'
Denizli'de Eğitimciler Ayakta,'Okullarda Ölmek İstemiyoruz'
DENOLDER'den Recep Yazıcıoğlu Barajı'nda
DENOLDER'den Recep Yazıcıoğlu Barajı'nda "Doğaya Saygı, Geleceğe Rastgele" Etkinliği
DENİZLİ TABİP ODASI'NDA SANDIK GÜNÜ: HEKİMLER YENİ YÖNETİMİ SEÇİYOR
DENİZLİ TABİP ODASI'NDA SANDIK GÜNÜ: HEKİMLER YENİ YÖNETİMİ SEÇİYOR
Denizli’de petshop denetimi: Belgesiz papağanlar ve istilacı tür kaplumbağalara el konuldu
Denizli’de petshop denetimi: Belgesiz papağanlar ve istilacı tür kaplumbağalara el konuldu
DENİZLİ PADİŞAHLIK ÖZLEMİNE GEÇİT VERMEYECEK
DENİZLİ PADİŞAHLIK ÖZLEMİNE GEÇİT VERMEYECEK

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim