• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Merkezefendi
  3. Merkezefendi de Engelsiz Fest İkinci Kez Düzenlenecek
Merkezefendi
Yayınlanma: 29 Kasım 2022 - 13:09

Merkezefendi de Engelsiz Fest İkinci Kez Düzenlenecek

Merkezefendi
29 Kasım 2022 - 13:09
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Merkezefendi de Engelsiz Fest İkinci Kez Düzenlenecek

Merkezefendi Belediyesi, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla ikinci kez ‘Engelsiz Fest’ düzenliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizi, özel bireylerin hayata eşit katılımı için geliştirmeye devam ediyoruz. Festivalimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ‘Engelsiz Fest’ bu yıl da gerçekleştirilecek. Etkinlik, 2 Aralık Cuma ve 3 Aralık Cumartesi günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılacak. Festival, 2 Aralık Cuma günü saat 10.00’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüş sonunda ‘Engelsiz Yaşam Akademisi’nde bulunan mesleki atölyelerin stantları açılacak. Saat 15.30’te ‘Ah Necibe’ isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.Festivalin ikinci gününde ise stantlar 11.00’de açılacak. Saat 15.00’te engelli spor kulüplerine malzeme dağıtımı gerçekleştirilecek. Festival süresince gün boyu stantlar, workshoplar, animasyonlar, sürpriz etkinlikler ve çeşitli ikramlar olacak.

“ÖZEL BİREYLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalığı artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ‘Engelsiz Fest’i geleneksel hale getireceklerini söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerimizde özel bireyleri de düşünüyor, ona göre hareket ediyoruz. İlçemizi, özel bireylerin hayata eşit katılımı için geliştirmeye devam ediyoruz. Engelsiz Yaşam Akademimizde eğitim gören özel bireylerimiz bizler için çok kıymetli. Onların yaptığı her işe, içinde bulundukları her ortama, yüzlerindeki tebessüme büyük önem veriyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde Engelsiz Fest’in ikincisini düzenliyoruz. İki gün sürecek, birbirinden güzel ve keyifli etkinliklerin yer alacağı festivalimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Avrupa’ya Denizli Basket Olarak Çıkacaklar! Kulüpte Tarihi Dönüşüm
Avrupa’ya Denizli Basket Olarak Çıkacaklar! Kulüpte Tarihi Dönüşüm
Genç Sanatçıların Eserleri Eflatun Sokak'ta Yerini Aldı
Genç Sanatçıların Eserleri Eflatun Sokak'ta Yerini Aldı
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
Pamukkale Belediyespor Dart Takımı Türkiye 3.Sü Oldu
Pamukkale Belediyespor Dart Takımı Türkiye 3.Sü Oldu

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim