• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Merkezefendi
  3. Merkezefendi'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Etkinlikler
Merkezefendi
Yayınlanma: 03 Mart 2022 - 12:29

Merkezefendi'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Etkinlikler

Merkezefendi
03 Mart 2022 - 12:29
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Merkezefendi'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Etkinlikler
Merkezefendi Belediyesi ile Denizli Kadın Platformu işbirliğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor.

Tiyatrodan söyleşiye, atölyeden konsere kadar pek çok etkinliğin yer alacağı Kadınlar Günü’nün ilk etkinliği Ümmiye Koçak’ın yazıp yönettiği ‘Ana Gökyüzü Delinmiş’ isimli Arslanköy Kadınlar Tiyatro gösterimi 6 Mart Pazar günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salon’da sahnelenecek. 7 Mart Pazartesi günü saat 12.00’de kadın girişimci ziyaretleri, saat 19.00’da takı atölyesi ve saat 20.00’de Anadolu Kadınları Türk Halk Müziği Topluluğu konseri Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salon’da olacak.

ÇELENK TÖRENİ 12.30’DA
8 Mart Salı günü saat 12.30’da Denizli Valiliği önünde çelenk töreni düzenlenecek ve ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirilecek. Saat 15.00’te Hatice Kübra Tongar söyleşisi ve saat 20.00’de Didem Saracel’in yazıp sahnelediği ‘Elbet Sefil Olursa Kadın Alçalır Beşer’ oratoryosu Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salon’da gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dolu dolu hazırlandıklarını belirtti. Başkan Doğan, “8 Mart kadın direnişinin ve haklarının en önemli günlerinden biridir. Merkezefendi Belediyesi olarak kadınların hak, özgürlük, eşitlik gibi temel insani değerlere yönelik taleplerini dinliyor, onlarla omuz omuza hareket ediyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel üç günlük dolu dolu bir program hazırladık. Tüm hemşehrilerimizi 3 gün sürecek etkinliklerimize davet ediyorum” diye konuştu.
 
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Avrupa’ya Denizli Basket Olarak Çıkacaklar! Kulüpte Tarihi Dönüşüm
Avrupa’ya Denizli Basket Olarak Çıkacaklar! Kulüpte Tarihi Dönüşüm
Genç Sanatçıların Eserleri Eflatun Sokak'ta Yerini Aldı
Genç Sanatçıların Eserleri Eflatun Sokak'ta Yerini Aldı
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
Voleybolda grup heyecanı Denizli'de yaşanacak
Voleybolda grup heyecanı Denizli'de yaşanacak

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim