• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Merkezefendililer şarkıları hep bir ağızdan söylüyor
Magazin
Yayınlanma: 10 Ağustos 2022 - 15:31
Reklam

Merkezefendililer şarkıları hep bir ağızdan söylüyor

Magazin
10 Ağustos 2022 - 15:31
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Merkezefendililer şarkıları hep bir ağızdan söylüyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Popstar Harun ve Merkezefendi Belediye Orkestrası’nın sahne aldığı açık hava konserine büyük ilgi gösterildi. Konser alanını dolduran hemşehrilerine teşekkür eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ülkemizdeki sıkıntıların arasında sizleri bir nebze olsun eğlendirmek, bir nebze olsun yüzünüzü güldürmek istedik” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, sanatseverleri yaz aylarında ücretsiz kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Bu çerçevede Adalet Mahallesi’nde açık hava konseri düzenlendi. Etkinlikte Türk müziğinin sevilen isimlerinden Popstar Harun ve Merkezefendi Belediye Orkestrası sahne aldı. 7’den 70’e vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden değerli şarkı ve türküler hep bir ağızdan söylendi. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Başkan Doğan, 'Popstar Alaturka' yarışmasında birinci olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Harun Manavak’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

“Sizlerin desteği ve enerjisi çok kıymetli”
Sanata, sanatçıya ve kültüre her zaman destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimizin güzel bir gece yaşaması için bu etkinliğimizi düzenledik. Ülkemizdeki sıkıntıların arasında sizleri bir nebze olsun eğlendirmek, bir nebze olsun yüzünüzü güldürmek istedik. Mahallelerimizde sinema ve konser etkinliklerimize başladık. Sizlerden gelen talep, ilgi ve destek çok güzel. Sizlerin burada olması, sizlerin desteği, enerjisi ve gülen yüzünüz bizleri her geçen gün daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Adalet Mahallemize yakışır hizmetler gerçekleştiriyoruz. Sizlerin bize emanet ettiği bütçeyi en doğru, adaletli ve verimli şekilde kullanıyoruz, kullanmaya da devam edeceğiz. Güzel günlere az kaldı. 2019’da Merkezefendi’ye gelen bahar, yakın zaman içerisinde tüm Türkiye’ye gelecek” diye konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Berna Laçin Buldan'a hayran kaldı
Berna Laçin Buldan'a hayran kaldı
Oğuz Helvacı ile Kevser Uysal Mutluluğa İmza Attı
Oğuz Helvacı ile Kevser Uysal Mutluluğa İmza Attı
Denizli OSB, OSB’nin Yıldızlarında ödüllendirildi
Denizli OSB, OSB’nin Yıldızlarında ödüllendirildi
Siyaset ve kent protokolü, Fügen-Muhammet Karaçay'ın kızı Gizemsu ile Harun Helvacı'nın nikâhında bir araya geldi.
Siyaset ve kent protokolü, Fügen-Muhammet Karaçay'ın kızı Gizemsu ile Harun Helvacı'nın nikâhında bir araya geldi.
Reklam
Başkan çelik'ten Denizlispor'a ziyaret
Başkan çelik'ten Denizlispor'a ziyaret

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim