• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DTO
  3. NE EGEMENLİĞİMİZDEN NE DE GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZDAN VAZGEÇERİZ!
DTO
Yayınlanma: 23 Nisan 2023 - 17:57
Reklam

NE EGEMENLİĞİMİZDEN NE DE GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZDAN VAZGEÇERİZ!

DTO
23 Nisan 2023 - 17:57
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
NE EGEMENLİĞİMİZDEN NE DE GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZDAN VAZGEÇERİZ!
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, halkın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Erdoğan, "Ne ulusal egemenliğimizden ne de geleceğimiz, yarınlarımız olan çocuklarımızdan vazgeçeriz. Onların varlığı, ulusumuzun teminatıdır. En iyi şekilde yetişmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve uğruna şehit verdiğimiz milli bağımsızlığımızın tezahürü Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin açılışının 103'üncü yıldönümünü kutluyoruz. Geride kalan bir asrı aşan bir zamanda, milletçe daha müreffeh bir ülkeye ulaşmanın gurur ve coşkusu içindeyiz. Millî bağımsızlığımızın sembolü olan TBMM, ülkemize çocuk, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden topyekûn sahip çıkan milletimizin, hür sesiyle millî bağımsızlığımızı tüm dünyaya haykırmasıdır. İş dünyası olarak, onlardan aldığımız güçle, insanımızın bitmek tükenmek bilmeyen ülke sevdasına dayanarak, Atatürk'ün aziz milletimizin dünyada eşi ve benzeri bulunmayan bir İstiklâl Harbi'ni kazanmasının ardından başlattığı ekonomik bağımsızlık savaşımızı, bugün de ilk günkü heyecanla sürdürüyoruz. Her gün yeni bir ülkeye, yeni bir coğrafyaya açılıyor, Türkiye'mizi tanıtıyoruz; üretiyor, satıyor, ticaret yapıyor, kazanıyor ve ülkemize insanımıza kazandırıyoruz. Bu uğurda, daha büyük ve güçlü bir ülkenin yolunda vatanımıza hizmet ediyor, tam bağımsız Türkiye için yanıp tutuşuyoruz. Şimdi ilk günden daha hızlı ve daha büyük adımlarla bu büyük hayalimize doğru koşuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımız, al bayrağımız ve milli bağımsızlığımız için canını hiçe saymış şehitlerimizi rahmetle, gövdesini kurşunlara siper etmiş gazilerimiz ve aileleriyle şehitlerimizin emaneti aile fertlerini şükranla yad ediyoruz. Aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, TBMM'nin açılışının 103'üncü yıldönümünü gururla kutluyoruz."

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Kültürel Miras Projesi E-Ticaret İl Buluşmaları, Denizli ile devam ediyor
Kültürel Miras Projesi E-Ticaret İl Buluşmaları, Denizli ile devam ediyor
Erdoğan;
Erdoğan; "Üretimin, istikrarın ve ortak aklın yılı olsun"
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Kent meydanında hayır düzenlendi
Kent meydanında hayır düzenlendi
Bülent Ertuğrul; Bir sonraki sene bir alt ligde oynayacağız
Bülent Ertuğrul; Bir sonraki sene bir alt ligde oynayacağız

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim