• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. OY KULLANMAYA ENGEL YOK
Siyaset
Yayınlanma: 03 Mayıs 2018 - 13:12

OY KULLANMAYA ENGEL YOK

Askı süresi içinde engelli seçmenlerin beyan ve güncelleme işlemleri ile seyyar sandıklar hakkında yazılı bir açıklama yayımlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;  hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin de oy kullanma haklarını rahatlıkla yerine getirebileceklerini söyledi.

Siyaset
03 Mayıs 2018 - 13:12
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
OY KULLANMAYA ENGEL YOK
Başkan Filiz açıklamasında; “Askı dönemi içinde görme ve ortopedik engelli seçmenlerin www.ysk.gov.tr internet adresinden alınabilecek “Engelli Beyan Formu” ile birlikte bizzat veya bir yakını tarafından ilçe seçim kurulu başkanlığına veya ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlığa başvurulması durumunda , ilçe seçim kurulu başkanlığınca “Seçmen Kaydı Günleme” (SEC_003) ekranı kullanılarak veya Seçmen Kütüğü Genel Müdürlüğüne başvurması halinde Genel Müdürlükçe, engelli seçmenlerin oylarını rahatlıkla kullanabilmeleri için sandık ataması yapılırken, göz önünde bulundurulmak üzere “Engelli” olarak işaretlenir” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin oy kullanabilmeleri için seyyar sandıkların olacağını vurgulayarak; bu tarz engeli olan seçmenlerimiz bir yakını tarafından www.ysk.gov.tr internet adresinde bulunan “Seyyar Sandık Kurulu Talep Formu” ile yerleşim yeri adresi’nin bağlı olduğu ilçe seçim kurulu başkanlığına veya ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlığa  veya doğrudan seçmen kütüğü genel müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini belirtti. Bu başvuruların , askı başlangıç tarihi olan 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 08.00 ile 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat: 17:00 arasında yapılacağını belirten Başkan Filiz; “Seyyar Sandık Kurulu Talep Formu” ile birlikte “Engeli nedeniyle yatağa bağımlı olduğu” veya “Hastalığı sebebiyle yatağa bağımlı olduğu” ibaresinin yer aldığı sağlık raporunun da ibrazının gerektiğini vurguladı.

 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı:
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı: " Seçenek Değil, Zorunluluk"
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki,
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki, "86 Milyonun Hakkı Söz Konusu"
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU,
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU, "BU TERAZİ HEPİMİZİ TARTAR"
AKCAN KURSİYERLERİ SANDIĞA ÇAĞIRDI
AKCAN KURSİYERLERİ SANDIĞA ÇAĞIRDI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim