• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Pamukkale
  3. PAMUKKALE BELEDİYESİNDEN 1400 ESNAFA 1400 TL NAKDİ DESTEK
Pamukkale
Yayınlanma: 05 Ekim 2021 - 14:38
Güncelleme: 05 Ekim 2021 - 14:46

PAMUKKALE BELEDİYESİNDEN 1400 ESNAFA 1400 TL NAKDİ DESTEK

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde yer alan ve koronavirüs salgını nedeniyle işleri bozulan ya da olumsuz etkilenen esnaflara 1400 TL nakdi yardım yapmaya devam ediyor. Bu destek paketinden faydalanan esnaf sayısı 1400’ü buldu.

Pamukkale
05 Ekim 2021 - 14:38
Güncelleme: 05 Ekim 2021 - 14:46
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
PAMUKKALE BELEDİYESİNDEN 1400 ESNAFA 1400 TL NAKDİ DESTEK
Pamukkale Belediyesi, ilçede yer alan birçok işyeri ve işletmelere olan nakdi desteğe devam ediyor. Koronavirüs salgını sürecinden olumsuz etkilenen esnafa nakdi destek sağlama kararı alan Pamukkale Belediyesinin bu uygulaması devam ediyor. İlçede yer alan ve koronavirüs pandemisi nedeniyle faaliyetleri durdurulan ya da işleri bozulan kahvehane, kafe, çay ocağı gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, halı saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonları, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, düğün salonu, fotoğrafçı, müzisyen ve benzeri işyeri ve işletmelere tek seferde 1400 TL nakdi yardım desteği veriliyor. Vergi levhası, işyeri açma ve çalışma ruhsatları ile www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılan başvurular değerlendirilirken, desteği almaya hak kazanan esnaflara ödemeleri yapılıyor. Bu proje kapsamında bugüne dek 1400 esnafa destek sağlayan Pamukkale Belediyesi, her zaman olduğu gibi esnafların yanında olmaya devam ediyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Birçok sektörde faaliyet gösteren ve koronavirüs sebebiyle zorluklar yaşayan esnaflarımıza 1400 TL nakdi yardım yapıyoruz. Bugüne 1400 esnafımıza yaklaşık 1 milyon 960 bin TL ödeme yapıldı. Esnaflarımız başvurularını www.pamukkale.bel.tr adresinden yapmaya devam edebiliyor. Biz her zaman olduğu gibi esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu desteklerimiz esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan
Başkan "Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımıza ve Fedakâr Öğretmenlerimize İyi Tatiller Diliyorum"
BAŞKAN ERTEMUR, “BİZLER, EVLATLARI İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYAN ÇINARLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜDÜK”
BAŞKAN ERTEMUR, “BİZLER, EVLATLARI İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYAN ÇINARLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜDÜK”
ANAFARTALAR GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
ANAFARTALAR GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN ALİ RIZA ERTEMUR'UN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI
BAŞKAN ALİ RIZA ERTEMUR'UN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Şişlik sanıyordu, bacağından tümör çıkartıldı
Şişlik sanıyordu, bacağından tümör çıkartıldı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim