• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Pamukkale Belediyesporlu oyuncuya milli davet
Spor
Yayınlanma: 23 Şubat 2022 - 16:55
Reklam

Pamukkale Belediyesporlu oyuncuya milli davet

Spor
23 Şubat 2022 - 16:55
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Pamukkale Belediyesporlu oyuncuya milli davet
Pamukkale Belediyespor bir oyuncusuna daha milli takımdan davet geldi. Sporcu İlker Gündüz, Balıkesir’deki Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Genç Erkekler Milli Takım Kampı’na davet aldı.

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında bir kez daha milli takım sevinci yaşanıyor. Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün 2015 yılından beri aktif olarak liglerde yer alan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, takım başarıları yanında bireysel olarak sporcuların başarılarıyla da adından söz ettiriyor. Denizli’nin ilk tekerlekli basketbol takımı her sezon adından başarıyla söz ettirirken, sporcularından Meryem Tan ve Mine Ercan Milli Takım’ın gözde oyuncularından olmayı kısa sürede başarmışlardı. Halen Milli Takım oyuncusu olan Meryem Tan ve Mine Ercan’ın yanı sıra, Yunus Emre Bal ve Hüseyin Çelikel’de Milli Takım’dan davet alan oyuncular arasına girmişti. Son olarak da Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sporcusu İlker Gündüz’de Milli Takım’dan davet aldı.

“İlçemizin ve şehrimizin adını başarıyla söz ettirmek adına çok çalışıyorum”
Pamukkale Beleyespor’lu oyuncu İlker Gündüz, 27 Şubat-04 Mart 2022 tarihleri arasında Balıkesir’de gerçekleşecek olan, Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Genç Erkekler Milli Takım Kampı’na davet aldı. Oyuncu, kamp hazırlıklarını sürdürürken, “Pamukkale Belediyespor’da oynamaktan büyük keyif alıyorum. Amacım tabi ki Milli Takıma dahil olabilmek. Takımımızda ki diğer sporcu arkadaşlarımız gibi ben de iyi bir performans göstererek hem belediyemizin, ilçemizin ve şehrimizin adını başarıyla söz ettirmek adına çok çalışıyorum. Takım olarak ve bireysel olarak bizleri her zaman destek veren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TAKIM RUHU KAZANDI: EFES'TE ZİRVE PAKDOS'UN
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
TÜRFAD Denizli'de Yol Haritasını Belirledi
Denizlili Para Okçu Abdullah Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu
Denizlili Para Okçu Abdullah Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu
Denizlispor İçin Yolun Sonu: Küme Düşme Kesinleşti
Denizlispor İçin Yolun Sonu: Küme Düşme Kesinleşti
Reklam
Genç nesillere aktarılmak üzere ‘Masıt Oyun Havaları ve Kültürü’ tanıtıldı
Genç nesillere aktarılmak üzere ‘Masıt Oyun Havaları ve Kültürü’ tanıtıldı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim