• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Denizli Haberleri
  3. PAMUKKALE'DE ŞENLİK DEVAM EDİYOR
Denizli Haberleri
Yayınlanma: 09 Ağustos 2018 - 11:57

PAMUKKALE'DE ŞENLİK DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklar için organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta Korucuk ve Aktepe mahallelerinde gerçekleşecek.

Denizli Haberleri
09 Ağustos 2018 - 11:57
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
PAMUKKALE’DE ŞENLİK DEVAM EDİYOR
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımızın yaz aylarında, aileleriyle ve mahalle arkadaşlarıyla birlikte hafta sonlarını eğlenerek geçirmeleri için mahallelerimizde düzenlediğimiz çocuk şenliklerimize devam ediyoruz. Şenliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla başlattığı “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği aralıksız sürüyor. Geçen hafta Cumartesi akşamı Aktepe Mahallesi’nde düzenlenmesi planlanan çocuk şenliği, tüm ülkeyi olduğu gibi Denizli ve Pamukkale’yi derin üzüntüye boğan şehit haberi sonrası ertelenmişti.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geçen hafta Hakkari'de nöbet tuttuğu esnada yüksekten düşerek şehit düşen Denizlili Polis Özel Harekatçı Mehmet Ali Doğan’ın acı haberi sonrasında Aktepe Mahallemizde ki şenliğimizi ertelemiştik” dedi.

“HAYDİ ÇOCUKLAR KORUCUK VE AKTEPE’DE EĞLENCEYE”

Pamukkale Belediye tarafından çocuklar için özel hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, Osmanlı macunu, limonata, pamuk şeker, dondurma, balonun hediye edildiği, yüz boyama, halat çekme yarışı, çuval yarışı gibi oyunların düzenlendiği “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği, vatandaşlardan geçen yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görürken, her hafta sonu iki gün iki farklı mahallede kurulan stantlarda çocuklar doyasıya eğlenmeye devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, etkinlikler bu hafta, 10 Ağustos 2018 Cuma günü Korucuk Mahallesi Tevfik Fikret Kaya İlkokulu bahçesi, 11 Ağustos 2018 Cumartesi Aktepe Mahallesi Pakize ve Suzan Özkardeş ilkokulu bahçesinde düzenleneceğini bildirdi. Başkan Gürlesin, “Etkinliklerimiz saat 20.00’de başlayacak olup, her şeyin ücretsiz olduğu etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Denizli’de ‘Mahallemde Maç Var’ turnuvası coşkulu finalle sona erdi
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Topluma Kazandırma Projesinde Yeni Mezunlar: Sürü Yönetimi Kursu Tamamlandı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
Akbaş Barajı yüzde 82 doluluk oranı ile, son 9 yılın rekorunu kırdı
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
DENİB'de Yeni Dönemin Kadrosu Belli Oldu
ÖZKÖYLÜ SABIR İSTEDİ
ÖZKÖYLÜ SABIR İSTEDİ

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim