• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Pamukkale
  3. Pamukkale Güzelliğine Güzellik Kattı
Pamukkale
Yayınlanma: 26 Ocak 2022 - 17:18

Pamukkale Güzelliğine Güzellik Kattı

Pamukkale
26 Ocak 2022 - 17:18
3 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Pamukkale Güzelliğine Güzellik Kattı
Pamukkale Travertenlerinin beyazlığı tüm ilçeyi sardı. Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına gece gündüz aralıksız karla mücadele çalışmasını sürdürürken, ilçeye gelen turistler de Pamukkale’nin güzelliği karşısında adeta büyüleniyorlar.

Pamukkale İlçesi'nin adını aldığını Pamukkale Travertenleri, kışın gelmesiyle birlikte güzelliğine güzellik kattı. Dünyanın en önemli sağlık turizm merkezlerinden olan Pamukkale, güzelliğiyle hem yerli halkı hem de ziyarete gelen turistleri büyülüyor. Birçok tavsiye, blog ve sosyal medya ile seyahat acentalarının Türkiye’de gidilmesi gereken yerler listelerinde ilk sıralarda yer alanPamukkale Travertenleri, doğanın sanatçı rolünü üstlenmesiyle ayrı bir güzelliğe kavuştu. Pamukkale Travertenleri'nin hemen yanında, tüm cazibesiyle gelenleri ayakta karşılayan Pamukkale Hierapolis Antik Kenti, Hierapolis Tiyatrosu, suyunun yaz kış sıcaklığı vücut sıcaklığı olan Hierapolis Antik Havuz,kış mevsiminin kattığı güzellik ve ihtişamıyla gelen ziyaretçileri büyülemeye devam ediyor.

“KARIN HER YÜZÜ GÜZEL”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, tüm ekibiyle birlikte gece gündüz demeden 61 mahallenin en önemli noktalarına ivedilikle ulaşarak yolları açtıklarını bildirdi. Pamukkale’de karla mücadele çalışmalarının aralıksız şekilde küreme ve tuzlama şeklinde devam edildiğini ve gelen acil durum taleplerini de değerlendirdiklerini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale ilçemizde halkımızın kış mevsiminin gereksinimlerinden olan kar yağışının olumsuzluklarından en az şekilde etkilenmesi adına 50’den fazla aracımız ve 300’ü aşkın personelimizle sürekli sahadayız. Ekip arkadaşlarımızla, halkımızın kışın güzelliğini sorunsuz bir şekilde yaşaması için tüm gayretimizi gösterdik. Göstermeye de devam ediyoruz. Bunun yanı sıra turizm ilçesi olan Pamukkale’miz kar yağışıyla birlikte doğa harikası bir manzaraya büründü. Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı, Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri, Pamukkale Travertenleri, Karahayıt Kırmızı Su gibi ilçemizin güzelliğine güzellik katan noktalarında doğa bize kar manzarasıyla birlikte tüm vatandaşlarımıza adeta görsel şölen sundu. Karın her yüzü güzel.Karın yağmasıyla birlikte, şehrimizin güzelliğini en güzel noktalardan izleme fırsatı oluştu. Ne demiştik, ‘Karla mücadele bizden, kar da eğlenmek sizden’” dedi.

TURİSTLER HAYRAN KALDI
UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Hierapolis Pamukkale Ören Yeri, kış mevsiminde bile turistleri ağırlamaya devam ediyor. Pamukkale Örenyeri’neHollanda, Moritanya, Japonya’dan ziyarete gelen turistler, beyaz cennet Pamukkale’nin çevresinin de beyaz örtüyle kaplanması karşısında şaşkınlıklarıyla birlikte, hayranlıklarını gizleyemediler. Hollanda, Moritanya ve Japonya’dan seyahat acentası ile birlikte gelen yabancı turistler, Pamukkale’nin görülmeye değer, eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu ifade ederek, “Pamukkale’ye gelmeden önce çok inceledik. Fotoğraflarına baktık. Türkiye zaten çok güzel bir ülke. Ülkenizde ki en güzel yerlerden biri de Pamukkale. Heyecanla geldik. Soğuk günlere denk geldik ama bu soğuk havada görülmeye değerdi. Şanslıyız aynı zamanda çünkü beyaz basamaklarla birlikte çevresindeki her yer bembeyaz. Tiyatro devasa bir güzellikte. Antik Havuz bu soğuk havaya rağmen sıcacık. Hem şifa cenneti, hem doğa harikası. Büyülendik” dediler.
 
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
BAŞKAN ERTEMUR, “BİZLER, EVLATLARI İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYAN ÇINARLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜDÜK”
BAŞKAN ERTEMUR, “BİZLER, EVLATLARI İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYAN ÇINARLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜDÜK”
ANAFARTALAR GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
ANAFARTALAR GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN ALİ RIZA ERTEMUR'UN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI
BAŞKAN ALİ RIZA ERTEMUR'UN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI
BAŞKAN ERTEMUR:
BAŞKAN ERTEMUR: "GELECEK NESİLLERE DAHA TEMİZ BİR PAMUKKALE BIRAKACAĞIZ"
GÜLE GÜLE NECATİ ABİ...
GÜLE GÜLE NECATİ ABİ...

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim