• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Pamukkale
  3. PAMUKKALE'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Pamukkale
Yayınlanma: 30 Temmuz 2020 - 12:36

PAMUKKALE'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Pamukkale Belediyesi adını aldığı Pamukkale mahallesinde Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarına devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale mahallemizdeki sokak sağlıklaştırma çalışması buranın çehresini değiştirecek” dedi.

Pamukkale
30 Temmuz 2020 - 12:36
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
PAMUKKALE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Her mahalleye uygun çalışmalar yapan Pamukkale Belediyesi, adını aldığı mahalle olan Pamukkale’ye çok özel bir çalışma yapıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, seçimlerden önce vaatleri arasında bulunan Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının ilk etabını Pamukkale’de gerçekleştiriyor. Pamukkale Mahallesi Atatürk Caddesi’nde başlayan ve Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla bu cadde örnek bir hale getirilecek. Baştan sona değiştirilen ve beton parke taşları desenli bir şekilde döşenen caddede tüm binalar mavi ve beyaz renkte boyanıyor. Çalışmalar yaklaşık 1 ay önce başlarken kısa süre sonra tamamlanacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çalışmaları yerinde incelerken, eline fırça alıp boya yaptı. Başkan Örki ayrıca sokakta devam eden peyzaj çalışmaları kapsamında çiçek de dikti.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale mahallesinin çok fazla bilinmeyen bir çok özelliği barındırdığını ifade ederek, “Burası Pamukkale’nin can damarlarından biridir. Turistlerin çoğu buraya uğramadan gidiyor. Biz bunu değiştirmek için örnek bir cadde oluşturmak istedik. Seçimlerden önce sokak sağlıklaştırması konusunda projelerimiz vardı. Onu burada hayata geçirmeye karar verdik. Mahallemizin Atatürk Caddesi’nin tabanından duvarına kadar konsept bir çalışma ile güzelleştirmek istedik. Pandemi döneminde esnaf ve vatandaşlarımızı rahatsız etmeden binaları mavi beyaz renklere boyadık. Yolları da desenli küp taş ile yeniden döşedik. Çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlandığında burası herkesin gelmek isteyeceği güzellikte olacak. Bu bölgenin bilinmeyen bir yönü daha var. Burada Çin, Kore ve Japonya mutfağından lezzetler bulunabiliyor. Herkesi bu lezzetleri tatmaya bekliyoruz. İlk etap çalışması 250 metre uzunluğundaki caddede gerçekleşiyor ama burada toplamda yaklaşık 1.5 kilometrelik alanda sokak sağlıklaştırması gerçekleşecek. Burası hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak yeri olacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

ESNAFLAR DURUMDAN MEMNUN

Pamukkale Belediyesi’nin sokak sağlıklaştırma çalışmaları esnafları da memnun etti. 17 yıldır Pamukkale’de esnaflık yaptığını söyleyen Ali Çelik, “Yapılan çalışmalar çok önemli. Caddemiz çok güzelleşti. Bu konuda önemli bir çalışma oldu. Yerli ve yabancı turistlerden gelen tepkiler çok iyi. Bu konuda çalışmalar yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederim” dedi. Mehmet Kıvılcım ise yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduğunun altını çizerek, “Mavi beyaz konsepti ile caddemiz çok güzel oldu. Biz esnaflar olarak bundan dolayı mutluyuz. Buraya gelen insanlar evlerin önünde fotoğraf çektiriyor. Pamukkale gibi turizm bölgesi için yapılan çalışmalar çok güzel. Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bir diğer esnaf Mehmet Sena da, “Pamukkale’de böyle güzelliklerin olmasından dolayı mutluyum. Mahallemiz ne kadar güzel olursa o kadar iyi. Mahallemizin Pamukkale’ye yakışır şekilde olmasını istiyorduk. Pamukkale Belediyesi gerekeni yapıyor. Sokaklarımız mükemmel oldu. Başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ederim” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan Ertemur Down Sendromlu Gülizar ve Selma'nın Gelinlik Hayali Gerçekleştirdi
Başkan Ertemur Down Sendromlu Gülizar ve Selma'nın Gelinlik Hayali Gerçekleştirdi
Pamukkale Belediyesi'nde Hizmet Vizyonu Genişliyor: Ertemur, Sosyal Belediyeciliğin Yol Haritasını Açıkladı
Pamukkale Belediyesi'nde Hizmet Vizyonu Genişliyor: Ertemur, Sosyal Belediyeciliğin Yol Haritasını Açıkladı
Başkan’dan Dilekçe ile Top İstemişlerdi; Hem Makamda Ağırlandılar Hem de İmzalı Topu Aldılar!
Başkan’dan Dilekçe ile Top İstemişlerdi; Hem Makamda Ağırlandılar Hem de İmzalı Topu Aldılar!
PAMUKKALE BELEDİYESİ
PAMUKKALE BELEDİYESİ "HALK EKMEK" AĞINI GENİŞLETTİ
Son Haberler
852 Yıllık Geleneğe Şap Hastalığı Darbesi: Sudan Koyun Geçirme Festivali İptal Edildi
852 Yıllık Geleneğe Şap Hastalığı Darbesi: Sudan Koyun Geçirme...
Üzüm bağlarını korumak için kurduğu kameraya hırsızlar değil, domuz sürüsü yakalandı.
Üzüm bağlarını korumak için kurduğu kameraya hırsızlar değil,...
Cittaslow Çameli'de Siyasi Sınırlar Aşıldı
Cittaslow Çameli'de Siyasi Sınırlar Aşıldı
İstiklal Caddesi’nde Yeni Dönem: Bir Şerit Sadece Otobüslere Ayrılacak
İstiklal Caddesi’nde Yeni Dönem: Bir Şerit Sadece Otobüslere Ayrılacak
Denizli sanayisine yön verecek masa kuruldu: Danışma Kurulu üyeleri belli oldu
Denizli sanayisine yön verecek masa kuruldu: Danışma Kurulu üyeleri...
"Bayramda Kazaya Kurban Gitmeyin"
"Bayramda Kazaya Kurban Gitmeyin"

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim