• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. PAÜ'de dijital ortamda dersler 23 Mart'ta başlıyor
Eğitim
Yayınlanma: 21 Mart 2020 - 12:16

PAÜ'de dijital ortamda dersler 23 Mart'ta başlıyor

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) korona virüs tedbirleri kapsamında okulların tatil edilmesinin ardından dijital ortamda yapılacak dersler için alt yapı çalışmasını tamamladı. Eğitim 23 Mart Pazartesi günü başlayacak.

Eğitim
21 Mart 2020 - 12:16
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
PAÜ’de dijital ortamda dersler 23 Mart’ta başlıyor
YÖK’ün aldığı kararla, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren uzaktan eğitim kapasitesi ve dijital imkanları bulunan üniversiteler, 2019-2020 bahar dönemi eğitim öğretim faaliyetlerine dijital ortamdan devam edecek. Bu kapsamda PAÜ de gerekli teknik ve dijital hazırlıklarını tamamladı. Dersler, dönem başında bölümler tarafından belirlenen ders programlarına uygun olarak, aynı gün ve saatlerde dijital ortamdan verilmeye devam edecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, tüm dünyada insanların yaşamını olumsuz etkileyen ve Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi olarak nitelendirdiği korona virüs salgınıyla mücadele etmek adına kendilerinin de bir dizi tedbir aldıklarını vurguladı. Rektör Bağ, “Bilindiği gibi bu kapsamda tüm üniversitelerin yerleşkelerinde eğitim ve öğretim, konferans, bilimsel toplantılara ara verilmiş, derslerin dijital ortamlarda canlı olarak yapılması kararı alınmıştır.

Pamukkale Üniversitesi Yönetimi olarak, son yıllarda yürüttüğümüz dijitalleşme çalışmalarının sonucunda, Üniversitemiz bünyesinde faaliyete açtığımız PAÜ Dijital Teknoloji Merkezi İnteraktif Salonlarında elektronik ortamda ders anlatımı, çevrim içi toplantı ve tez sunumu gibi uygun bir platform sağlamaktadır. Derslerin dijital ortamda devam edebilmesi adına gerekli teknik hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. 23 Mart Pazartesiden itibaren derslerimiz canlı ders sistemi üzerinden devam ediyor olacak. Virüsün yayılımını önlemek için ellerin temizliğine dikkat etmek kadar sosyal hareketliliği azaltmak ve mümkün olmadıkça dışarı çıkmamak da çok önemli” dedi.

PAÜ Canlı Ders Sistemine giriş yapmak için akademisyen ve öğrenciler pusula bilgi sistemi üzerinden sırasıyla ‘Öğrenci Bilgi Sistemi Canlı Ders İşlemleri Bilgilendirme’ sekmeleri üzerinden ilgili linklere ulaşabilirler.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Okullarda karne heyecanı: Ders bitti, tatil zamanı
Okullarda karne heyecanı: Ders bitti, tatil zamanı
Hayatını Eğitime Adadı, Şimdi 9’uncu Üniversiteyi Hedefliyor
Hayatını Eğitime Adadı, Şimdi 9’uncu Üniversiteyi Hedefliyor
Eğitim-İş Denizli'den Çocuk İşçiliği Tepkisi:
Eğitim-İş Denizli'den Çocuk İşçiliği Tepkisi: "Çocukların Yeri Fabrikalar Değil, Okullardır"
Ahmet Gökşin'den Duygulandıran Çıkış:
Ahmet Gökşin'den Duygulandıran Çıkış: "Konteynerleri Görünce Çok Üzüldüm"
Bozkurt Belediyesi yoğun tedbirler aldı
Bozkurt Belediyesi yoğun tedbirler aldı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim