• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. PAÜ Hastanesi'nde Gerçeği Aratmayan Tatbikat Yapıldı
Yaşam
Yayınlanma: 20 Aralık 2022 - 15:06

PAÜ Hastanesi'nde Gerçeği Aratmayan Tatbikat Yapıldı

Yaşam
20 Aralık 2022 - 15:06
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
PAÜ Hastanesi’nde Gerçeği Aratmayan Tatbikat Yapıldı

PAÜ Hastanesi'nde gerçeği aratmayan masabaşı ve yangın tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi. 13. Katta yoğun bir katılım ile başlayan masabaşı tatbikatı, 4. Kattaki yangın tatbikatı ile devam etti ve  Başhekim tarafından yapılan basın açıklaması ile son buldu.

Masabaşı ve uygulamalı tatbikat senaryosu olarak  ilimizde meydana gelen deprem ve deprem arkasından olabilecek yangına karşı, hastane ekiplerinin hazır olma ve müdahale yöntemleri başarıyla uygulandı.Senaryo ise; hastanemiz yataklı servislerinin birinde meydana gelen deprem ve arkasından çıkan yangın sonrasında meydana gelen yaralanma ve yangın sonucu  hastanemiz afet planında yer alan görevli ekiplerin olaya müdahalesi planlandı.Deprem ve yangın sonrasında kısa bir zaman sonra toplanan hastane afet planında görevli ekipler hastane afet yöneticisi başkanlığında, operasyon, planlama, lojistik, halkla ilişkiler, kurumlar arası koordinasyon, iş güvenliği uzmanı, tıbbi etik kurulu ve  finans olarak gruplara ayrılmış, dakika dakika yaşanan gelişmelerle ilgili strateji geliştirerek, hastanenin hizmetlerinin sürdürülmesinin devamını sağladılar.

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Özban,  tatbikata katılan İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine ve tüm katılımcılara teşekkür ederek bu tür masabaşı ve uygulamalı tatbikat çalışmaları sayesinde acil durumlar için hazırlık yapıldığını ifade etti.

PAÜ Hastanesi Md. Yardımcısı ve Hastane Afet Yönetimi Birim Sorumlusu Osman Dirmilli ise PAÜ Hastaneleri olarak meydana gelebilecek afetler için eğitim ve tatbikatların önemini vurgulayarak, bu tür tatbikatların devam edeceğini belirtti.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
BULDAN'DA MADEN GERİLİMİ: HALK YÜRÜDÜ, JANDARMA DURDURDU
BULDAN'DA MADEN GERİLİMİ: HALK YÜRÜDÜ, JANDARMA DURDURDU
ecogreen
ecogreen
Fıkra gibi bir olay; Bu köy yaklaştıkça uzaklaşıyor
Fıkra gibi bir olay; Bu köy yaklaştıkça uzaklaşıyor
Başkan Hakan,
Başkan Hakan, "Mert Yaşayacak, Bunu Hep Birlikte Başaracağız. Haydi Denizli, Umudu Büyütelim!"
Mevsimlik Çiçek Dikimiyle Merkezefendi Renkleniyor
Mevsimlik Çiçek Dikimiyle Merkezefendi Renkleniyor

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim