• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Adalet ve Kalkınma Partisi
  3. Pekdemir'den ailelerin en büyük hassasiyeti konusunda önemli proje
Adalet ve Kalkınma Partisi
Yayınlanma: 01 Mart 2024 - 12:44
Güncelleme: 01 Mart 2024 - 23:57

Pekdemir'den ailelerin en büyük hassasiyeti konusunda önemli proje

Adalet ve Kalkınma Partisi
01 Mart 2024 - 12:44
Güncelleme: 01 Mart 2024 - 23:57
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Pekdemir'den ailelerin en büyük hassasiyeti konusunda önemli proje
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, her yıl 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle  “Gençler bizlerin geleceğimiz. Onları her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaya çağırıyorum” dedi. İlçeye kurulacak Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nin önemine dikkat çekti.

 

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Yeşilay’ın kuruluşunun 104. yılını kutlarken önemli bir soruna parmak bastı. Ak Partili Pekdemir, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durmaya çağırıp, “Göreve geldiğimizde hayata geçireceğimiz sosyal yaşam projelerinde bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele önceliklerimizden olacak” dedi.

 “FARKINDALIK ARTIRILMALI”

Yeşilay’ın Türkiye’nin tüm illerinde gönüllülük esasıyla hizmet veren çok sayıda şubesinin bulunduğunu dile getiren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bağımlılık ve uyuşturucu belasından kurtulmanın en temel maddesinin toplum genelinde oluşturulacak farkındalık olduğunun altını çizdi. Sadece ülkemizde değil bu konunun tüm dünyanın baş belası olduğunu dillendiren Pekdemir, istenilirse Yeşilay’ın da desteğiyle hem vatandaşlar ve hem de gençlerle birlikte bu kötü alışkanlıklardan kurtulmak için farkındalığın artırılarak mücadele edilebileceğini ve çok yol alınabileceğini söyledi.

 BAĞIMLILIKLA MÜCADELE MERKEZİ KURULACAK

Göreve geldikten sonra öncelikli konuların başında sosyal yaşam projelerinin olduğunun altını çizen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Allah'ın izniyle gençlerimizle el ele verip biz bu konunun hakkından geliriz” deyip ilçede Bağımlılıkla Mücadele Merkezi oluşturulacağını ve uyuşturucu ile etkin bir mücadele içine gireceklerini kaydetti. Pekdemir, “Bağımlılıklar kötülüğün anasıdır. Kötü alışkanlıklar üzüntüden başka bir şey getirmez. Gençler bizlerin geleceğimiz. Onları her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaya çağırıyorum. Gelin birlikte kurtulalım. Sizle elele verirsek bu illeti yeneriz” dedi. Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nde bağımlı gençlerin  ve ailelerinin ihtiyaç duyduğu her alanda uzman ve yetkin isimler görev yapacak. Sağlık Bakanlığı, Pamukkale Üniversitesi, adli makamlar ve kolluk birimleri ile işbirliği halinde çalışacak merkez Yeşilay gibi sivil toplum örgütlerine de ilçedeki faaliyetleri konusunda destek olacak.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
AK Parti Denizli İl Başkanı Subaşıoğlu'nun Annesi Hayatını Kaybetti
AK Parti Denizli İl Başkanı Subaşıoğlu'nun Annesi Hayatını Kaybetti
Baklan Tarım Lise'sinde kullanılması gereken hibe profil demirler, eski AKP İlçe başkanının çiftliğinde mi kullanıldı?
Baklan Tarım Lise'sinde kullanılması gereken hibe profil demirler, eski AKP İlçe başkanının çiftliğinde mi kullanıldı?
Eski Başkan Gürlesin Yargı Önünde: Pamukkale Belediyesi’nde “çifte ödeme” skandalı mahkemelik oldu
Eski Başkan Gürlesin Yargı Önünde: Pamukkale Belediyesi’nde “çifte ödeme” skandalı mahkemelik oldu
Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Yönetiminden İstifa Etti
Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Yönetiminden İstifa Etti
Arpacı, Düzensiz ve kayıtsız göç sorunu AKP eliyle coğrafyamıza, devletimize kader edilmiştir
Arpacı, Düzensiz ve kayıtsız göç sorunu AKP eliyle coğrafyamıza, devletimize kader edilmiştir

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim