• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Projenin değerlendirme toplantısı yapıldı
Eğitim
Yayınlanma: 16 Nisan 2022 - 10:45

Projenin değerlendirme toplantısı yapıldı

Eğitim
16 Nisan 2022 - 10:45
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Projenin değerlendirme toplantısı yapıldı
Çevre Dostu 1000 Okul projesi çercevesinde Denizli’de seçilen pilot okullarda yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Topalantıya 19 ilçe milli eğitim müdürü ile projeye dahil 19 okul müdürü katıldı.

‘Temiz Okul ve Temiz Enerji’ çatısı altındaki bir alt proje olan 'Çevre Dostu 1000 Okul Projesi’ Mart ayı sonunda Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katıldığı törenle kamuoyuna tanıtıldı. Çevre Dostu 1000 Okul Projesi çercevesinde Denizli’de seçilen pilot okullarda yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, 19 ilçe milli eğitim müdürü ile projeye dahil 19 okul müdürü katıldı.

“Kütüphaneler, sıfır atık kütüphanelerine dönüştürülecek”
İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici yaptığı konuşmasında “Bakanlığımızın hayata geçirdiği proje ile ilimizdeki 19 ilçeden birer okul proje çercevesinde alındı. Bu çercevesinde ilçelerde çevre dostu uygulamaları yürürlüğe sokan ve tüm örnekleri bünyesinde taşıyan en az bir okul hedefleniyor. Projeyle toplam 19 okulumuz, çevre dostu, iklim dostu ve sıfır atık uyumlu olacak. Okullarımızı çevreyle dost, sıfır atık kültürünün yaygınlaştığı okullara dönüştürecek. Proje çercevesindeki tüm okullarda güneş enerjisi panelleri ve yağmur suyu depolama üniteleri kurulacak. Yağmur suları okulların bahçelerinde ve farklı yerlerinde kullanılacak. Kütüphaneler, sıfır atık kütüphanelerine dönüştürülecek. Proje çercevesinde bakanlığımızın destekleriyle okullarda yönetici ve öğretmenlere çevre bilinci ve iklim değişikliğiyle ilgili sürekli eğitimler verilecek” dedi.
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Uğur Okulları Denizli'de yeni kampüsünde öğrencilerle buluşuyor
Uğur Okulları Denizli'de yeni kampüsünde öğrencilerle buluşuyor
AKEM Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak Denizli'nin gururu oldu.
AKEM Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak Denizli'nin gururu oldu.
Hüdaverdi Akbeyik'in Milli Mücadele'de Çal Yöresi'ni anlatan eseri, çocuklar yeniden kaleme alındı
Hüdaverdi Akbeyik'in Milli Mücadele'de Çal Yöresi'ni anlatan eseri, çocuklar yeniden kaleme alındı
Gelecek Bu Okulda Kodlanıyor: DAGO Fuarı 29 Nisan'da Açılıyor
Gelecek Bu Okulda Kodlanıyor: DAGO Fuarı 29 Nisan'da Açılıyor
Atalarımızın geleneklerine sahip çıkalım
Atalarımızın geleneklerine sahip çıkalım

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim