• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Rahatsız ettiği için arkadaşını dövdü, önce inkar sonra kabul etti
Asayiş
Yayınlanma: 29 Aralık 2020 - 10:30

Rahatsız ettiği için arkadaşını dövdü, önce inkar sonra kabul etti

Denizli’de arkadaşıyla kavga eden şahıs, olayı önce inkar etti. Daha sonra ise kendisini rahatsız ettiği gerekçesi ile kavga ettiklerini söyledi.

Asayiş
29 Aralık 2020 - 10:30
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Rahatsız ettiği için arkadaşını dövdü, önce inkar sonra kabul etti
Bekçiler tarafından yerde yattığı sırada fark edilen arkadaşının ise kafasına darbe aldığı belirlendi. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alınan şüphelinin, "Sıkıntı yok. Birkaç sene daha yatarız. Pişman olsam ne olacak" cevabı duyanları şaşırttı.
Olay, Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Serkan D. ve Hüseyin Ş. isimli 2 arkadaş aralarında çıkan tartışma neticesinde kavga etmeye başladı. Hüseyin Ş., beraber alkol aldığı arkadaşı Serkan D.’nin kafasına vurması sonucu yerde kaldı. Durumu fark eden çarşı ve mahalle bekçileri, sağlık ekibi istedi. Sağlık ekipleri, Hüseyin Ş.’ye ilk müdahalede bulunduktan sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi.
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Serkan D.’nin bir dediği ise diğerini tutmadı. İlk başta kendi yapmadığını kendisini yere attığını söylese de daha sonra ise kız arkadaşıyla birlikte vakit geçirdiği esnada arkadaşının kendini rahatsız ettiğini, bu sebeple kavga ettiklerini söyledi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı sırada araca götürülen Serkan D., "Sıkıntı yok. Birkaç sene daha yatarız” dedi. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarının ‘Pişman mısınız?’ sorusuna ise “Pişman olsam ne olacak” dedi. Hastaneye kaldırılan Hüseyin Ş.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
ÇAMELİ'DE KORKUTAN KAZA: ŞARAMPOLE UÇAN OTOMOBİL ALEV ALDI, YANGIN ORMANA SIÇRADI
ÇAMELİ'DE KORKUTAN KAZA: ŞARAMPOLE UÇAN OTOMOBİL ALEV ALDI, YANGIN ORMANA SIÇRADI
Kontrolden Çıkan Otomobil Ölüm Getirdi: Karı Koca Yaşamını Yitirdi
Kontrolden Çıkan Otomobil Ölüm Getirdi: Karı Koca Yaşamını Yitirdi
Kazada ağır yaralanan traktör sürücüsü kurtarılamadı
Kazada ağır yaralanan traktör sürücüsü kurtarılamadı
Denizli Gece Yarısı Sallandı! Sarayköy'de Deprem Kent Merkezinde de Hissedildi
Denizli Gece Yarısı Sallandı! Sarayköy'de Deprem Kent Merkezinde de Hissedildi
Uyuşturucu tacirinin üzerinden servet çıktı
Uyuşturucu tacirinin üzerinden servet çıktı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim