• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Merkezefendi
  3. Sağlıklı Ve Bilinçli Bir Merkezefendi
Merkezefendi
Yayınlanma: 30 Kasım 2022 - 14:04

Sağlıklı Ve Bilinçli Bir Merkezefendi

Merkezefendi
30 Kasım 2022 - 14:04
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Sağlıklı Ve Bilinçli Bir Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi ve Denizli Tabip Odası arasında imzalanan protokol ile insan ve toplum sağlığı hakkında eğitimlerini sürdürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi için gerçekleştirmiş olduğumuz insan ve toplum sağlığı hakkındaki seminerler hepimiz için önemli” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından kadın ve çocuk eğitim programları son hızıyla devam ediyor. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi ve Karaman Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’nde “Çocuk gelişimi” hakkında eğitim gerçekleştirildi.Denizli Tabip Odası iş birliği ile düzenlenen seminerde, Doç. Dr. Selda Ayça Altıncık, Doç. Dr. Tuğba Koca Gürsoy ve Doç. Dr. Ömer Başay “Bebeklikten okul çağına fiziksel gelişim”, “Bebeklerde ve çocukluk döneminde doğru beslenme” ve “Bebeklikten okul çağına ruhsal gelişim” başlıkları altında katılımcıların yararlanabileceği eğitim verildi.İlçede yaşayan kadınlara yönelik düzenlenen eğitimler tüm hızıyla devam edecek. İnsan ve toplum sağlığı hakkında eğitim ve seminerlerin gelecek programlarına www.merkezefendi.bel.tr web adresinden ulaşabilir.

“İLÇEMİZDE DAHA SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞECEK”

Belediyenin 13 farklı bölgesinde bulunan Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’ndeki seminerlere devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Denizli Tabip Odası ile gerçekleştirmiş olduğumuz protokolün ardından insan ve toplum sağlığı hakkındaki eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Kadın ve çocuklarımız eğitimlerimize ilgi gösteriyor. Eğitim sayesinde kadın ve çocuklarımız uzman doktor ve eğitimciler tarafından bilinçlendiriliyor. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için bu eğitimler çok önemli. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi ve Karaman Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’nde 0-6 yaş grubu çocuğu olan kadınlarımıza, çocuk gelişimi hakkında seminer verildi. Gerçekleştirmiş olduğumuz eğitimlerimize düzenli olarak devam ediyor. Kadın ve çocuklarımıza seminere katılımdan dolayı teşekkür ediyorum“ ifadelerini kullandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Avrupa’ya Denizli Basket Olarak Çıkacaklar! Kulüpte Tarihi Dönüşüm
Avrupa’ya Denizli Basket Olarak Çıkacaklar! Kulüpte Tarihi Dönüşüm
Genç Sanatçıların Eserleri Eflatun Sokak'ta Yerini Aldı
Genç Sanatçıların Eserleri Eflatun Sokak'ta Yerini Aldı
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
Merkezefendi Belediyesi parkları yaza hazırladı
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
TUTUKLAMA KARARININ ARDINDAN, BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya Bir Kez Daha Denizlililerle Buluşacak
Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya Bir Kez Daha Denizlililerle Buluşacak

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim