• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Adalet ve Kalkınma Partisi
  3. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Denizli'ye geliyor
Adalet ve Kalkınma Partisi
Yayınlanma: 23 Ekim 2020 - 21:32

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Denizli'ye geliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, incelemelerde bulunmak üzere 26 Ekim 2020 Pazartesi günü Denizli’ye geliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi
23 Ekim 2020 - 21:32
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Denizli’ye geliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye gelecek. 26 Ekim 2020 Pazartesi günü Denizli’ye gelecek olan Bakan Varank, Denizlili iş adamları ile bir araya geleceği belirtildi. Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) incelemelerde bulunacak olan Bakan Varank, Çardak OSB’de yer alan GEKA desteği almış bir işletmeyi ziyaret edecek. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde, Makine İhtisas OSB, Mermer ve Deri OSB Başkanları ve oda başkanları ile Denizli’deki sanayi yatırımları hakkında bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. Bakan Varank, programın devamında ise iş adamları ile bir araya gelecek. DOSTEK Meslek lisesi ziyareti ve ardından işletme ziyaretleriyle devam edecek olan programını Valilik ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ziyaretleri takip edeceği belirtildi.
Bakan Varank, Laodikya kazı bölgesinde incelemelerde bulunacak
Pamukkale Üniversitesi Teknokent yönetim kurulu ile toplantı gerçekleştirecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Teknofest’de roket yarışmaları yüksek irtifa kategorisinde Türkiye birinciliği elde eden ‘Pamukkale Üniversitesi Hazar Takımı’ ile görüşecek. AK Parti İl Başkanlığına yapacağı ziyaret ile devam edecek program, Laodikya kazı bölgesi ziyareti ile son bulacağı ve Bakan Varank aynı gün akşam saatlerinde havayolu ile Denizli’den ayrılacağı belirtildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
AK Parti Denizli İl Başkanı Subaşıoğlu'nun Annesi Hayatını Kaybetti
AK Parti Denizli İl Başkanı Subaşıoğlu'nun Annesi Hayatını Kaybetti
Baklan Tarım Lise'sinde kullanılması gereken hibe profil demirler, eski AKP İlçe başkanının çiftliğinde mi kullanıldı?
Baklan Tarım Lise'sinde kullanılması gereken hibe profil demirler, eski AKP İlçe başkanının çiftliğinde mi kullanıldı?
Eski Başkan Gürlesin Yargı Önünde: Pamukkale Belediyesi’nde “çifte ödeme” skandalı mahkemelik oldu
Eski Başkan Gürlesin Yargı Önünde: Pamukkale Belediyesi’nde “çifte ödeme” skandalı mahkemelik oldu
Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Yönetiminden İstifa Etti
Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Yönetiminden İstifa Etti
Meyve suyu paketlerinden uyuşturucu madde çıktı
Meyve suyu paketlerinden uyuşturucu madde çıktı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim